Öncelikle hayırlısı olsun abi umarım istediğiniz gibi olur ama ecufast in yaptığı cupradan daha hızlısını görmedim oem turbo mu olacak yoksa turbo büyütülüyor mu?
Bende görmedim kanka
Abi sende biliyosun standart eaton m45 speclerim belli sadece senin eline kaldı bir ufak değişklik oda sen ne zaman uygun olursan ondan sonra ilk deneyeceğim araç belli daha sonrası kısmet artık![]()
Koray abi sen gazlamayı boşver sözün var sözün![]()
TU cupra gergin kanka![]()
R53 satılmaz ya![]()
kaptan benden ötürü bir yaran olduğunu düşlünmüyorum henüz tanışmıyoruzda nereden geliyor bu (salak salak) yazma cahilliği ben böyle hakaretli konuştuğumu hatırlamıyorum bence saygıyı bozmayalım getirirsin 210 hp cupranı deneriz eğer iyiyse geçer bukadar basit arenle herzaman deneriz ben areni geçerimde demedim elalemin aracınıda ortaya atmıyorum iki arabada benim birtane ibiza cupram vr birtane leon cupram hangisiyle denemek istiyorsa onla denerim bukadar basit niye bukadar çok gerildin anlaymadım .
kardeşim araç şuan 240 hp civarı ibiza cupralar arasında çok iddalıyız onlada yürürüz sıkıntı yok biz 240 ın üstüne çıkarız diye bekliyoruz o yüzden 260 hp civarı olabilir diye yazdım yanlış anlama senle kesinlikle bir iddam yok senin yorumlarını ve düşüncelerini çok beğeniyorum o yüzden sana asla bir kastim olmaz ama madem gider yapan cupracı arkadaşlar var gelsinler deneyelim
yasin araç benle aynı gidiyor karşıya muhabbetine gidiyoruz benim arabamda 3 boy kadar bir iyileşme var eğer benim cuprayı geçebilecek ibiza cupra varsa helal olsun derim tebrik ederim ben tutupda 400 hp cupra ile denerim demedim çekişeceğim cupralarla denerim dedim sen bırak karşıda gülmeyi kendi aracın niye bitmedi onu söyle ayrıca araban uçak oldu heralde bukadar atarlanmışsın son halinide görücez
her iki aracada maşallah.ancak emg cooper müthiş yürüyor !
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
raşit abi aynen aziz abinin aracı bizde metanöl yok bu şekilde revo içinde en ciğerli cupra olduğunu düşünüyorum en kötü yarışır görürüz benim kızgınlığım saygısız konuşmalar hepimiz birbirimizi tanıyoruz ve yarın yüz yüze bakıcaz bence saygısızlığa gerek yok getirsin özgün aracını yarıştırıp görelim
İbiza cupradan 260 hp çok hayal ürünü gibi geliyor bana stock turbo ile. Metanolle 230 üstünü görebilen var mı?
IN BOOST WE TRUST
aynen 260 hayal ürünü gibi görünüyorbende gaza gelmişim 260 dedim dedik bikere yapıcaz
şuan 240 veriyor ama biraz daha üstünü alıcağımıza eminim
Bence şu halleri ile EMG ile Okanın cupra dizel çok güzel kafa burun giderler.
IN BOOST WE TRUST
Aynen doğrudur.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)