Ellerinize sağlık. Mükemmel olmuş. Sonunda güzel bir şov bekliyordum ama sakin bitti . :)
Printable View
Ellerinize sağlık. Mükemmel olmuş. Sonunda güzel bir şov bekliyordum ama sakin bitti . :)
çekim vs. çok hoş ama daha hardcore bi video bekliyordum açıkçası çok hoşuma gitmedi.
Video çok iyi olmuş yapanın eline sağlık, ice SUPRA, MAŞALLAH çok güzel,
Çok ateşli :) Maşallah.
Bu video biraz sakin olmuş erot*k ama bu araca yakışan daha hareketli P*rn bir video :D
elinize sağlık Cüneyt abi,emek verilmiş bi video.nacizane bir fikir olarak; bir sonraki videoda müziğin yükselip durdugu bi anda senın otoban kenarında bi kalkışın vardı onu tam o ana eklersin güzel olur dıye dusunuyorum. videoların devamını beklıyoruz abi böyle güzel görselleri izlemek zihnimizi açıyor :)
İyi dilekler için Tesekkurler arkadaslar.Aksiyon sahnelerimiz vardı ufak tefek ama yönetmen videonun bütününü bozar diye koymamış :) Onları daha sonra yayınlayacak + 1-2 birseyler daha ekleriz.Videoda özellikle plaka ve Türk bayrağının görünmesini istedik ki Türklerde bu ısı yapıyor desinler diye :)
maşallah emeklere saglık
çok güzel olmuş abi
Maşallah Cüneyt abi :)
Maşallah, arabaya diyecek laf söz yok zaten.. Muazzam emek ve işçilik ama ben videoda kullanılan müzigi pek begenmedim bi müddet sonra kulak tırmalıyor.
Allah nazarlardan esirgesin maşallah !! çok emek verilmiş..video çok güzel olmuş :)
Fragman gibi olmuş süper, catara pataralı istiyoruz
söylenecek pek bisey kalmamıs :)
aksiyonlu sahneleride en kısa zamanda bekliyoruz
allah kaza bela vermesin çok değerli bir araban var abi.
Emeklere sağlık maşallah kıskanılası araba gerçekten.
Maşallah harika herşey :)
maşallah Allah c.c. nazarlardan saklasın project cars bölümünde kendi projemden çok girdiğim tek proje :D