araca masallah, videoya da tebrikler.
ikiside cok güzel, Allah nazarlardan saklasin..
Printable View
araca masallah, videoya da tebrikler.
ikiside cok güzel, Allah nazarlardan saklasin..
allah kazadan beladan korusun
Maşallah Cüneyt abi,kazasız belasız İnşAllah.
Yalnız bol bol kadran ve launch videosu da olsa güzel olur ya :(
söylencek kelime yok maşaallah,ama supra nın video su bukadar sakin olmamalı
maşaallah çok güzel aracınız var...
Abi aracına yapıcak yorum yok artık, tek diyeceğimiz maşallah
Videoya gelirsek, Müzik seçimi, yazıların efektleri falan süper çok beğendim
1080p izlememe rağmen özellikle otopark çekimlerinde çok fazla noise var.
Birde dün Can'ın eklediği fotoğrafa yorum yapmıştım tekrar yaziyim, direksiyon düz olmalı iç mekan çekimlerinde:)
Siteye üyeyse okur inşallah:)
Maşallah ICE ' a :)
Az biraz gazlama sahneleri serpistirilebilirdi videoya . Mukemmel olmus Cuneyt abi .
Allah esirgesin...
her ne kadar çatara patara sahneler beklesemde güzel olmuş..
Ice supra candır :D
Motor içi tablo gibi olmuş yapanında uğraşanında eline sağlık :icon_tup: Zaten video tamamen kusursuz olmuş :)
Tabi ki üyeyim siteye olmayan var mı :)
Teşekkür ederim yorumun için öncelikle.
Otopark sahnelerindeki noise işine gelecek olursak,kullandığım makine D7000 ve üzerinde kit lensi olan 18-105 vardı. Diyafram değeri öyle bir ortama yetmiyor ne yazık ki.Fakat orda noise olmasının bir sebebi kullanılan level ayarları.Araç siyah olduğu için hatları biraz daha belli olsun diye exposure değerindeki offset'i artı değerlere taşıdım biraz yani biraz daha grileştirdim siyah bölgeleri.
Bir diğer etkisi olan şey ise ne yazık ki slider denilen malzemem yok.Yani kayan videoları elimle çekip sonra After FX'te motion stabilizer a bırakıyorum.Bu da büyük bir çözünürlük kaybı ve crop'a neden oluyor.Bunları düzeltmek için elimden geleni yapacağım.Şu anda bu hataların hepsi imkansızlıktan doğan sonuçlar.Zaman geçtikçe daha iyi olur diye düşünüyorum.
Videoda hiç hız,kadran videosu yok diyenler çok haklı.Elimde bir kaç video var fakat bu konsepte uygun bir aksiyon durumu yaratmak için en az 6-10 dakikalık ham video lazım ki bunların çekimi en az 2 saat sürer.Elimde olan videoları koydum ilk bu projeye sonra ortamın bütünlüğünü ve videonun gidişatını bozduğunu düşündüğüm için çıkarttım.Şu anlık bu video biraz arabayı tanıtmaya yönelik bir video oldu.Bir sonraki videolar olursa inşallah,bu videonun devamı niteliğinde gazlama videoları çekmeyi çok isterim Supra ile.
Hani Facebook üzerinden de yazdığım gibi aracın üzerindeki lastikler günlük kullanımda olan lastikler olduğu için, gönlüm hiç bu video için o tarz lastikleri burnout la harcatmaya el vermedi.Aynı zamanda bu videoyu çok kısıtlı bir zamanda çektik.Otopark sahnelerini yaptığımız gün yağmur yağdı o yüzden dışarıda istediğiniz gazlama videolarını çekemedik.Sonra da Cüneyt abinin işi ve benim üniversite nedeniyle zamanımız denkleşmedi.Arada bulduğumuz bir gün son sahneleri çektik.
Hepinize çok teşekkür ederim.Fazla uzun bir yazı oldu gibi ama parça parça yazarak daha fazla yorulmak istemediğim için buraya tam olarak yazdım nedenleri :)
İyi dilekler için teşekkür ederim.Teknik açıklamaları can yapmış zaten bundan sonra ki videoyu tekrar can çekmek isterse bol aksiyonlu olacak :)
maşallah kazasız belasız doyana kadar kullanırsınız inş:)
maşallah çokgüzell
maşallah rüya gibi.
iyi değil! :mad:
ÇÜNKÜ ÇOK İYİ! :cool:
Aracta videoda kusursuz emegı gecen herkesın elıne saglık
maşallah araba çok iyi