öyle bir ayar şekli varsa doğrudur.. neyse önemli değil bn var olanı attım sercanın arabasının nasıl yürüdüğünü biliyoruz sonuçta... türkiyede ilk 10 da speclere göre.
Ibrahimde yazmis zaten bir Rcvkullanicisicolarak arcin kotu gidiyor demiyorum ama bir 106 yi bu sekilde gecmen cik zor belliki ayar sikintisi var bence sikintilarini halletsin tekrar deneyin derim bence nedemek istedigimi ozaman daha eetayli anlarsin massallah araclara![]()
neyse bu videoyu bunun için koymadım sercanın arabası buradaki cok yütüyor denen dolu vts ye 5 boy atmış bir araç o yüzden benim gözümde cok iyi yürüyor her yerdede överim bnde çok iyi yürüyen aracı geçiyorsam bu bnim için çok cok iyi bir derece..
...........
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
beni çok fazla ilgilendiren bir durum yok,ama bu deneme sağlıklı bir deneme değil sercanla konuşun eksiklikleri veya sıkıntıları olan varsa bunları gidersin sağlıklı bir şekilde tekrar deneyin...
o dolu denen vts bana aittir(piston egzantirik falan yoktur öyle dolu).sercan bana 5 boy attı ise ben sana 2 boy attım aracın filitre egzos yazlım ile 7 boy mu ilerledi ?ayrıca sercan bana 5 boy da atmamıştır.sercan beni geçtiğinde ciğerli diyodun ben egzantirikli gibi çalışıyo dediğimde şimdi neden öyle diyosun? maşallah araçlara.
En hızlımız King olan akif abimizin clio RS sidir.. gerisi boşdur...
bir kaç günede eğer cayan bi taraf olmazsa yeniden denenir araçlar 2 3 sefer denenir tam devirlerde basılır tekrar videolar koyulur....
specleri düzelttim egzantirik piston konusunda yanlış anlaşılma olmuştur özür diliyorum arkadaşlar .. 5 boy konusuna gelince ben izlediğim videoya göre yorum yapıyorum bilemicem orada ne olduğunu, 7 boy konusuna gelicek olursak deneyelim görelim bn geçerim diye bir iddam yok ama stok arabayla uça uça denediğiniz şimdi de denemenizi beklerim o zaman 5 mi 7 mi görmüş oluruz ... king akif abine arkadaşlar gerekeni defalarca söylemiş ama king akif abin kalkmicağını defalarca söylemiştir aracındaki ince conta ve yazılımı sildirdirdiğini bildirmiş) bu saatden sonra yapcak bişey yok..
Ortada 2 araba denemiş. Birisi diğerini geçmiştir. Geçilen araç itiraz etmiyorsa konu başka yere doğru nasıl kaydı ben anlamadım. Sıra ile herkes denesin kimse itiraz etmesin o zaman.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)