......................
Konu silinsin lutfen sacmalayan cok konuda
......................
Konu silinsin lutfen sacmalayan cok konuda
Maşallah PK'ya...ERDEM USTA emeğine sağlık....
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
çorlu'ya Birkayın vtec'i almaya gittiğimize canlısını görmüştüm maaşallah can yakıcağı belliydi o zamandan![]()
maşaallah araca araç sahibine ve araca emeği geçen ustalara...
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
Kanka kavaktaki sesi hala kulağımda![]()
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Aracın son ayarlarını Bursa'dan Aziz Usta yapmadı mı ben mi yalnış biliyorum??
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
maşallah pk'ya
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Masallah 306 gorunum ıyımıs bea
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
eline sağlık erdem usta maşallh kazasız belasız
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
maşallah herşey iyi güzelde aracı bu şekilde yürüten bursadan aziz usta araç hala bursada onun dükkanında 3 günde bu hale getirdi emek verdi şanzımanı adam etti (oranlar değişti) kasnağı vs herşeyin ayarlarını en iyi şekilde yaptı ama teşekkürler başka insanlara gitmiş görende aracı ahm falan hazırladı sanacak![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Arkadaşım aracın draglara bursada hazırlandığını zaten herkez biliyo 1 i sayfayı okursan ne yazıldığını görürsün video yu arkadaşımız hazırladı ve kendi bilgisi dahilinde yapmış video yu. zaten aracın üzerinde ASUS yazıyor dikkat edersen aracı ahm yaptı diye kimse bişey demiyor burda araç toplanırken ahm den bilgiler alınarak toplandı araç ve araç bursaya gittiğinde yürümeye başlamadı bunuda bilmeni isterim el el den üstündür aziz abide bizim sevdiğimiz abimizdir onun için biz bu kadarını yapabildik birde sen el at draglarda emeklerimizi alalım açısından şanzuman timing vs ayarlarını yaptı böyle ortaya laf atarak insanların aklını kurcalamasan iyi olur.Ayrıca aziz ustanın reklama ihtiyacıda yok bu böyle biline.Zaten onu tanıyan tanıyor nasıl araba yürüttüğünü iyi biliyor.
JY Corsa 1.7+
Arkadaşım burda laf kalabalığı yapmaya gerek yok burda milletin arasını açma aziz abiyle bi sıkıntımız yok.Az önce telefonla görüştüm onunda bi sıkıntısı yok bizle alakalı kalkıpta milletin arasını açma.Ayrıca teşekkür etmediğimizi nerden biliyosun benım bu konuya ilk postumu okursan iyi olur az öncede söyledim ama ezbere yazıp çizdiğin bakmamışsın bile ben buraya kopyalıyorum.Araba bursaya geldiğinde tospağaydı diyosun o tosbağalardan bende bi kaç tane daha varsa gel istanbula benım tosbağalarla bi deneyelim istersen.Konuyu uzatıp çektirmenin anlamı yok.Ahm ye gelincede her yerde yazıyor demişsin evet yazıyor bizde kimsenin emeği göz ardı edilmez.
Evet son ayarlarını aziz ustamız yaptı hakkı yenmiycek bi usta drag larda eski ustalardan
JY Corsa 1.7+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)