Konuyu uzatmaya gerek yok bence okanım olmuş bitmiş ya
Konuyu uzatmaya gerek yok bence okanım olmuş bitmiş ya
Denemeye hazır sayılır araba ruhsat bende yarın onu kargoya veriyorum,havaların iyi olduğu gün selçuk hazır bir şekilde beklemede,denemek istersen anahtar selçuk'da,normalde geçtiğimiz hiç bir araçda denemek istemiyorum,nedenini sende bilirsin okan'ım ,ama seni severim beraber yaşadığımız olaylar var,her ne kadar bize normal adam gözü ile baksanda gözümüzde farklısın sen aracını hazırla REG her zaman hazır ,kısacası kaldırdım bekliyorum![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Benm araba her zaman hazir yasae abi cikar deneriz gecilceksek gecilirizgusl videolar cikar renk gelir
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Okan heyacan yapmışsın ,yazarken ellerin titriyor herhalde yazdıkların pek okunaklı değil,bu kadar heyecan yapma REG bu deler geçer![]()
![]()
Bu arada İzmir den bazı arkadaşlar bu reg i söktüler öyle satıyorlar araba yürümüyor eskisi gibi diyenler için gelsin yeni videoları iyi izlesinler,dünki bebe değiliz laa biz sattığımız arabada gözümüz olsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Reg 106 yıda özlemiştim biraz hasret gidereyim kara bela yine sahalarda![]()
maşallah araçlara güzel çekim
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Reg in ufak tefek isleri var ppr kankamin bnm icin yaptigi manifold ustunde degil suan fiber bagaji yok ve yakit yok kaan musait olup yapabilirse bir kez daha ayni manifoldtan bagajdi yakitti kolay is suat abi halleder bizede bir tek kullanmak kaliyorsa basa gelen cekilir sorumluluk almadan gecerim direksoyana![]()
yağmurlar dinsin beklemedeyiz kaan kanka yağmur var bu hafta zaten bıraz zamanın var yanı kanka![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)