Maşallah abi emeginin karşılıgını almışsın, emegi gecenlerin eline sağlık.
Saol bro
senide bekliyoruz aramıza
Dyno üstü çalışmaları yapalım bi ara
Tşk izooo
Orda daha iyi çevirdiği bi gerçek dyno dynomikis de görmek lazım
Bro bizimki ingiliz beygiri herahalde ,egzantriğinden,kasnağında forged kolundan sübap yaylarına bi sürü parçası engülüz
Eyvallah
Evet henüz mekanik itici ayarlı emme kasnağı ve agresif egzantrik yok
Saol abican
Üflemesiz çalgılarda kendincee![]()
şef ısıtmışsın yine ortalığı
Maşallah Kadir abi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sağol yiğenim öpüyorum gözlerinden
Eyvallah ahmet transfer etmeyin sakın mapperımı
Tşk.ler kovboyy , 100-200 leri 8sn lerde koşuyomuşun darısı başımıza
Sağol Görkemcim
Sağol mami siz 106 da biz rs de olabildiğincee
Sağolasın Koray kardeşim![]()
Bu setup'la gayet güzel güç bu denli diametrisi devir yoksunu arabada bandı yukarda o güzel.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Kaancım kapağın bir kez daha sana gelmesi lazım bu halinden daha iyi olacağına inanıyorum hatta itb felan takım halde söker yollarım pek yakında
Aynen bro güç tepede geliyo ,internaller biraz hafif olunca ses mesde aynı typer gibi çıkıyo bazen![]()
[QUOTE=Tşk.ler kovboyy , 100-200 leri 8sn lerde koşuyomuşun darısı başımıza
[/QUOTE]
Abi inşallah yaparsın 100-200derece, Kaan ppr shell çıkışı evlere dönerken çok ısrar etti bi daha ölçüme çıktım 7.8s yaptım![]()
Kadir abim maaşallah. 100–200 ne alemdedir şuan?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kadır baskan rabbım nazarlardan saklasıngule gule bın.. erkuta selamlar ellerıne saglık
BDEVO9
www.sunishotels.com
Hey Maşallah Kadir çok güzel olmuş valla. Seninle benim kaderim bir ben sana söyliim. Bende aynı gün dynodaydım.![]()
IN BOOST WE TRUST
maşşallah kadir abi.
dun gordum rs ı kuzu gıbı yatıyodu pıston garage dameger dyno ya hazırlıkmıs
elınıze saglık kadır ve erkut abı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)