krc_63´isimli üyeden Alıntı
maşallah beyler araçlara havanın güzelliğinden faydalanmışsınız gene
Eyvallah moruk,kazana geliyoduk az daha uykuluk yemeye,efrahime selam
uykuluk yoktuda kötü hüseyinin orda kavurma vardı:D:D
Printable View
krc_63´isimli üyeden Alıntı
maşallah beyler araçlara havanın güzelliğinden faydalanmışsınız gene
Eyvallah moruk,kazana geliyoduk az daha uykuluk yemeye,efrahime selam
uykuluk yoktuda kötü hüseyinin orda kavurma vardı:D:D
Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)
Sağolasın Suat seninlede tanışmak kısmet olmadı ilk istanbula geldiğimde uğrayacam:)
Anladım bro Reg e jokey olarak işe başlamışın diye duydum hayırlı olsun, videoları bekliyorum:)
combolar bir pazar işimiz vardı gelemedik kaynatmışsınız yine =)
rs formundaydı bugün yine maşallah :)
[QUOTE=chiefkadir;6445428]Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)
Havanın güzel olduğu bi gün dener bakarız abi
Sonuçta deneme yanılma sen reg le denedikten sonra 17 hp daha almıssın galiba yani baya hızlanmıssın ama şöyle bi durum var reg senle denemeye geldiğinde 167 hp idi
Ama ng 184 hp aynı dynoda bence denemek görmek lazım :icon_tup:
Şefff bonus iyiymiş maşallah :)
Combolar yanlış anlamayında herhangi bir 106 , Reg'i geçmediği sürece benim gelmem bana zulüm olur git gel dünyanın masrafı :) Reg i geçen olursa buluşur deneriz :D
her iki aracada maşallah.
gtı da eksoz+cai+yazılımmı var ? gtı da sökükmü?
Bu ne kadar daha sürecek onu anlamış değilim başka bir araçla kıyaslanmak vs illa sizinle denemk için o aracı bulup dene diye yalvaramam kendileri bizimle denemeyecegını zaten sölediler konu kapandı gitti abi sende bu şekilde sölemessen sevinirim aracıma son bi eklemem kaldı onuda yaptıktan sora deneyebiliriz geçip geçilmek problem değil :)
Ax gti stock 795 kilo
Ufak dokunuslarla 700kg is yapar