dumanlamazsak olmaz bu sefer :)
Printable View
ortaya bi karışık yapalım hep birlikte abi :D
Hooop atar var dediler geldik:) ps3 te yenilmisim zaten su dakka itibari ile cok darlandim herkeze gider:)
Kadir abi iyi dileklerin icin tesekkur ederim herzaman ( suat abide bekliyor selami var abi ) :icon_tup:
Erkut abi seni bekliyorum cok isimiz var:)
Mami abi hareket berekettir ama artik biliyon deneme isleri icin once ruhsat gerekiyo nasil yapicaz:D
Bu arada jokey oldum veli efendiye gidicem:):)
kadır abı herzaman oldugu gıbı yıne excellent....
Kadir abi Maşallah araba 10 numara gidiyor.:)
Mekanik iticiye dondermek cok mu zahmetli abi.
Beyler heveslenmeyin simdi golf gti ' in sahibi ile konustum. Chefkadir erken basmis, golf vites kacirmis. Golf tam gececekken RS gaz kesmis. Yani white rs gecilmemek icin her turlu pushtlugu yapmis :D
Masallah waytime RS ime :D
Erkut sen de amma cok seviyon parmaklamayi be kardesim :D angaraya geldigimde tükkanina girmeye korkar oldum :D her parmakta bi guc cikiyor :D
[QUOTE=mami_makinen;6445525]
dostum 167 hp 106 bugune kadar hiç yapılmadımı ankarada? ben iyi biilirim 106 arabasınıda 167 hp lsınıde.rs ın sızle denedıgınde o arabanın 167 hp olmasının ıhtımalı bıle yok o zaman 240 tork du araba madem 167 hp ymiş.tekrar denemede tabi fayda vardır ama.ankaraya gelirseniz golf le de denemek isterim.reg le denemeye gittiginde beni geçemiyodu rs.şimdi gordugum bambaşka bi araba.eğerki reg onu geçerse 106 neymiş yaa.yıllarca bınmısım anlayamamısım derim.
kadir abi tebrikler, cok begendim. ama su cekim işini biraz daha geliştir be o kadar hızlanmısın bundan sonra cekimlerinde hızlanacaktır, ahh bee kendi çekimlerimi özledim:)
Araçlara maşallah , rs yine formunda :)
Tebrikler, Erkut gergin gibi :)
[QUOTE=chiefkadir;6445428]Tamam Ali öyle yapalım :) Şu anda Rs i geçebilecek bir 106 yı senin aklın kesiyosa ben yarın Düzceye gelirim:hahaha: Yarın daha hızlılar yapılır illaki ama şimdilik zor gibi:)
Yanlış hatırlıyorsun 7950 devir 174.6 hp idi dyno dynamics de.
Tüm araçlara maşallah.
Kadir abi sana da helal olsun 55'den bile basmışsın düşük kalır demeden..
PPR_engineering
Mesaj kutun dolu mesaj yolladım gitmiyor bilgin olsun kardeşim .:icon_tup: