turbo tak diyosun yani :)
Printable View
masallah umut abi GS cok guzel :)
clio yu clio ile görmek isterdik ama kısmet degılmış nerdesin duy sesimi :D
görseli cok iyiydi motoruda fenalarda masallah :)
Umut ayağına sağlık güzel olmuş,senin araç iyi devir dönüyor ,ayrıca eren sana ( parantez açmak lazım ) bu kadar emek verip şu nadide çiçeği koşturduğun için ,şu kalan son dairemi satıyorum onuda bu hafta içinde satarsam seninle istanbulda denemek isterim reg ile ;)
Böyle güzel videoları görünce gaza geliyorum :)
Tekrardan 2 araca ve sahiplerine maşallah .
nesini yanlış anlayacam yahu benim bu tür şeyleri umursamadığımı herkes bilir, geçilmeyi dert etsem heryeri sökülmüş arabanla denemezdim değilmi :)
sağlıklı olan denemelerde ( benim vites kaçırmadıklarımda ) gördüğüm ilk basışta senin 4-5 boy açtığın ve o şekilde devam ettiğiydi, çekilen videolar hangisi bilmiyorum.
ha mesele kaç boy olduğu meselesi ise Allah ömür verirse sende buradasın bende buradayım bir araya gelir tekrar deneriz, hem bende hazırlıklı olurum arabadan biraz kilo atarım belki rejim yapar birazda kendim kilo veririm :)
Umursamadığını bildiğimiz için bizde o tür şeylere gerek duymadık burda 4 boy diyeceğinizi bilmiyordum :) Benim devir dönmeden denediğimide biliosun sıradan bir deneme olduğu için o şekildeyken bile 4 boy olmadıgını ikimizde biliyoruz neyse abi problem değil istediğin zaman gelirsin gene misafirimiz olursun ;)
Maşallah iki aracada, 206 yürümez etmez diyenlere örnek GS 206 masallah abi çok iyi olmuş aracın bence. Eren abi senin aracında ilk defa denemesini görebildik çok can yakıcak gibi gözüküyo :)
neyse kardeşim müsait zamanda tekrar bir araya gelir deneriz, o deneme sıradan olmaz senin istediğin gibi olur, yine söylüyorum benim için geçmek geçilmek hiç bir zaman dert olmaz eğer böyle bir sıkıntım olsa senin kadar eren kadar iddaalı arabalarla denemem ufaktan vti ler ile başlarım :)
valla ben devir çevirdinmi çevirmedinmi bilmiyorum.ben gelmedim görmedim. denedik 4 boy oldu genelde denildi. resimleri gördük. videoları izledik. ona göre yorumladık.
bu normal yürünen video
20121110_004317.mp4 - YouTube
bu da umut abinin vites kaçırdığı video.
20121110_003501.mp4 - YouTube
varsa başka tırlar sokulan video bu yanlış anlaşılmayı giderelim? bu videoları da ben koymadım :) sıkıntı yaşadığınız, vites kaçırdığınız, devirsiz videoyu koyduysanız okadarını ben bilemiyorum.
amma gaza geldin ha :) ben gergin muhabbetleri sevmem, bu muhabbetin içine girersem dahada gerilirim, bu işlere bunca parayı stres atmak için yatırıyoruz sinir sahibi olmak için değil :)
mekanınıza geldik, çay içtik lafladık efendi efendi muhabbet ettik, tokalaşık tebessümle ayrıldık, halende öylece hatırlıyoruz bunu bozmanın manası yok konuyu uzatmayın...!
Abi farkındaysan ben bozmuyorum her zaman gel misafirimiz ol yaşça büyüğümsün zaten saygım her zaman var.Fakat böle muhabbetleri sevmıyorum konula alakası yokken aracımın dahil edilmesi hoşuma gitmiyor ben seninle muhattap oldum yazan kişiyi tanımıyorum bana gelmiş yok tırlar falan deniliyo sözüm sana değil o zaman cok merak ediliyorsa sıradanlıktan cıkılıp nasıl denendiği bende tekrar deneyelim diyorum belki yazan kişi o şekilde anlamış olur demek istediğim bu
Maşallah her 2 aracada.
Umut abi 206 nın sesi çok güzel geliyo.