Aracim hala full stok :D duz boru yok egzoz yok firtle yok :D ama ustune parada weremem. Haziran 2 sinde dugunden sora alirim:D
Printable View
iki aracada maşallah gs 206 aklıma geldikçe kadran videosunu izliyorum
erenin williams baya fenaymış başarılarınızın devamını diler edirneye bekleriz ;)
Baya sasirdi millet yurumesine nedense:) Saskinlik yaratmasi guzel bence. Demek ki begeni aldi. Cok kosturmam ben arabami. Genel yapim bu:D
Abi dur kanima girme gazlama Allah askina. Subat ayinda buyuk ihtimal askerim. Ondan dokunmam. Dokunsam bitiremem. Askere gidene kadar satilmazsa evlat yaparim bunu ki iste o zaman korkun derim:D
Dost aci soyler abi:)
Eyvallah dostum:)
Sagol yavrum benim:)
Eyvallah dostum. 2 clio da denenir birgun insallah :)
Allah razi olsun abi. Araba istanbulda olursa tabiki deneriz. Corum da olursa geri geldiginde artik.
Allah razi olsun. Gs motor gibi devir ceviriyor masallah:D
Her iki araca kocaman maaşallah güzel dostça denemeler yapılmış.
clio nun daha gideri var 1 2 ince dokunuş lazım.
tartışmaya gerek yok ya, umut abi'nin keyif arabası bu dediği gibi. adam relax.
ama umut abi denediğiniz gün ahmet ustayla da konustum vitesleri hep erken atmış fark cok acılıyor diye. yani esasında kıstas olmamalı bence o deneme.
he görelim tekrar deniyorsa alican'ın araba hazırmış bende senin yerinde olsam hızlanmış bi şekilde tekrar denemeye giderim :) hırs bazen arabanın kapasitesini çıkartmaya çok yarıyor, örnek benim araba abi işte. zaten gazlamaya yaptın dibini gör sökmede ayarda filan.
tarafsız yorum yapıyorum aradan biri çıkıpta yok ahm garage'nin arabası olduğu için böyle konusuyor diye şapşallık yapmasın. ben verilen emeğe bakarım, adaletli olurum. haklıya haklı haksıza haksız.
eren abinin arabasının yürümesi zor o şekilde bi 106 ile şu haliyle.
söker eder ozaman bilemem illa ki hızlanır ve yaklaşır. alet çok gergin maşallah şahsen bittim williams'a.
206 o egzantiriklerle asil gucunu alamioki ben olsam hard egzantirige gecmeden iddaali bi deneme yapmam:D
Konu daha cok 106 206 konusuna donmus:D
Alican Williams'a yapilabilecek seyler yazilima bir ayar filtreyi adam etmek ve hafif janta gecmek. Onun disinda yapilabilecek isler egz. custom emme gibi hard isler ki o islere sicak bakmiyorum.
Ben hic bir denememde iddiali olmadim. "Hayirlisiyla kazasiz belasiz deneriz insallah" dedim.
La eren sen ne guzel bi adamsin be kardesim tam bwnim kafadansin biz hep senle deneyelim :) haftaya uskudarda uniden arkadaslarla yemek yiyecez cumartesi gecesi cay ismarlarsan sanada ugrarim sorada ufaktan bi daha sIkariz anadolu yakasinda gecerim belki hahahahhq :)
Eren şu 5502213 leri al , bu gidişinin üstüne 4boy dah koy :D
Fast Road, Rally, Race & Turbo Camshafts for Renault F7R Engines.