Aracına maşallah Eren..
206 GTİ ses güzel..
Her iki aracada kazasız belasız günlerde iyi sürüşler..
Abicim sen forumlara bakarmiydin ya sewgiler saygilar abicim ozelden msj atmisin aldim bende yazdim sewiliyorsun abicim... Bu eren arabani istio ama wermem abicim yasadigim surecede satmicam ins
Abicim sen forumlara bakarmiydin ya sewgiler saygilar abicim ozelden msj atmisin aldim bende yazdim sewiliyorsun abicim... Bu eren arabani istio ama wermem abicim yasadigim surecede satmicam ins
İbo olm araba cikmadan sana forumda yazmak yasak bundan sonra Nerde olm EV RC? Veriyon foruma coskuyu heyecani konular aciyon ama ortada araba yok
konular geliyo bora abi atarlandım gine arac rodaj bitti bi ayar ondan sonra herkese atar
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Eyvallah kardesim. İstanbul'da olsak neler yapardik o megane'a Sen ne yaptin? Ecu icin aramadin beni? rolanti ne durumda?
rolanti işini cözdüm yardımınla saolasın bidefa bunun için ecu ya daha vakit ayıramadım acıkcası önümüzdeki hafta yanına gelmeyi düsünüyorum kısmetse hem o işi cözeriz hemde filtre egzoslusuyla polishli arasındaki farkı görürüz))
rolanti işini cözdüm yardımınla saolasın bidefa bunun için ecu ya daha vakit ayıramadım acıkcası önümüzdeki hafta yanına gelmeyi düsünüyorum kısmetse hem o işi cözeriz hemde filtre egzoslusuyla polishli arasındaki farkı görürüz))
f7r hızlandırcaksın bitane haberin olsun
Onumuzeki hafta gelmeden haber ver genede sıkınti olmasin. Ecu isinide hallederiz evvel Allah. Fark üzücü olabilir ama iyidir üzücü olmasi. Kamcilar belki
F7R bir tane yaptik kendimizce. İkincisinide yapariz
Onumuzeki hafta gelmeden haber ver genede sıkınti olmasin. Ecu isinide hallederiz evvel Allah. Fark üzücü olabilir ama iyidir üzücü olmasi. Kamcilar belki
F7R bir tane yaptik kendimizce. İkincisinide yapariz
ha ha bi bakmmısm eren kaybolmus önümde
saol yardımların için yinede en yakın zamanda görüsürz insallah