EK648 Nickli Üyeden Alıntı demekki bu corsayı bende geçerim Selcuk sen arkamda kayboldun la bunun gene farlari gozukuo koydurma senle olan videoyu biraz tutunursun bu corsaya sonra comolokko
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Peeeh massallah 130hp var herhalde O civarlardadir torkta 250+ larda
Eray taktigi veriyorum hazir ol. Hic beklemeden hemen Clio RS lere kaldiriyorsun Buldugun ilk clio rs le deniyosun Ben bu filmi biyerden hatirliyorum Masallah kardesim de corsa ne alaka
Şarkıdan şarkıdan arabanın gidişi
1.6tdi. Ecutech.
abi yazılım guncellendımı?
Satılık Kurallarını Lütfen Okuyun
eray sen insan değilsin ya
Loading...
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı O civarlardadir torkta 250+ larda 8lt yakiyormu normal kullanimda
Magic Performance
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Eray taktigi veriyorum hazir ol. Hic beklemeden hemen Clio RS lere kaldiriyorsun Buldugun ilk clio rs le deniyosun Ben bu filmi biyerden hatirliyorum Masallah kardesim de corsa ne alaka Ahaha abi gunluk kullanmalik bu yav rolling icin degil
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı 8lt yakiyormu normal kullanimda 50 liraya 200km gidiom ara ara tapa gazla
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Elin şeyiyle gerdeğe girme büyük palli turbo mu var abi en azından o bilgi olsun pampa adamsın böyle bi laf bekliyordum senden seninkinide böyle görmek isteriz berkay
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
eray nawarayla sana gider yapıom lan ADEM
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı pampa adamsın böyle bi laf bekliyordum senden seninkinide böyle görmek isteriz berkay Böyle görmek isteriz derken ? Varsa yürüyen aracın deneyelim, o gün ısrarla era ile denemek istedim siz çıkmadınız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları