User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: clio rs vs 206 rc ordu otoban..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önceki denemelerde RC nin 2. kornada bastığı akıtarak bastığı bariz belliydi halen neyin kavgasını yapıo anlamadım. Bu video deneme değilse jandarma neden yolu açtı size. İnek otlatın diye mi.
    IN BOOST WE TRUST

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski BP Rc bende duruyor olsaydı kar olmazdıgı sürece ara tatilde orduya gelir denerdim. Niye bukadar yoruyosunuz birbirinizi anlamıyorum koyun 2 araç içine kamera deneyin bastım basmadın geçtim geçildin muhabbetide sonlansın.

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse konuyu uzatmicam servis ortamından kovulduktan sonra sanayi ortamı iyi gelmemiş çok iyi tanıdığım bir piskolok var sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten eğer istersen ?

ercan5252 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CafCaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse konuyu uzatmicam çok iyi tanıdığım bir piskolok var sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten eğer istersen ?
    adın kadar emin olabilirsin seni gördüğüm ilk yerde her kelimenin ve yaptıgın hakarelerin hesabını vericeksin...cvp yazmicam sana söylenecek söz yok gereken yapılıcak bu saatten sonra........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski BP Rc bende duruyor olsaydı kar olmazdıgı sürece ara tatilde orduya gelir denerdim. Niye bukadar yoruyosunuz birbirinizi anlamıyorum koyun 2 araç içine kamera deneyin bastım basmadın geçtim geçildin muhabbetide sonlansın.
    konu geçmek geçilmek değil ilk denemede benden önde basıyor 2. kornada basıyor geçtim diyor tek kelime etmiyorum .

ikinci denemede aynı basılıyr 2. kornada basıyor adam gibi kalkıyor ben alıyorum 2 3 boy adam kabullenmiyor olay bu.

istediğin zaman gel beni geç hiç zoruma gitmez dert etmem helal derim..kabullenirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayi ustaları servis ustalarından her zaman çok daha iyidir. İşsiz olan kötü usta her serviste çalışır iyi olan ustalar sanayide kendi dükkanını açar. Hızlı arabaların hepside sanayide yapılır serviste değil. Servisteki ustalar modifiyeden anlamaz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanayi ustaları servis ustalarından her zaman çok daha iyidir. İşsiz olan kötü usta her serviste çalışır iyi olan ustalar sanayide kendi dükkanını açar. Hızlı arabaların hepside sanayide yapılır serviste değil. Servisteki ustalar modifiyeden anlamaz.

hızlıdan daha hızlısı herzaman vardır.. önemli olan helal olsun adam yapmış demektir saygı duymaktır...

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah araçlara dedigim gibi diger konuda olması gerek bu ...

Ertuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ölüm kalım meselesi yaptınız şu işi ya,ortada net bişey yokken her kafadan bi ses çıkıyor,sürekli tartışma hakaret,koyun 2 arabayada kamera adil bir kalkış yapın siz değilde izleyen insanlar karar versin kimin geçtiğine,görsünler net bi şekilde,ama sizin her deneme yarım yarım,hatalı hatalı hep bişiler eksik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş ölüm kalım meselesi yaptınız şu işi ya,ortada net bişey yokken her kafadan bi ses çıkıyor,sürekli tartışma hakaret,koyun 2 arabayada kamera adil bir kalkış yapın siz değilde izleyen insanlar karar versin kimin geçtiğine,görsünler net bi şekilde,ama sizin her deneme yarım yarım,hatalı hatalı hep bişiler eksik.
    son deneme gayet netir en az 20 kişi şahittir .

ilk denemede rc nin nekadar adaletli oldugunu tüm tech ailesi bilir... baska yoruma gerek yok..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maaşallah.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ozyyangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araca da maşallah
    106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ercan5252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son deneme gayet netir en az 20 kişi şahittir .

ilk denemede rc nin nekadar adaletli oldugunu tüm tech ailesi bilir... baska yoruma gerek yok..

TR nin heryerinden insanlar izliyo bunu,ben objektif bakıyorum,kimse 20 şahit varmış RS geçmiş demez,kendisi görmek ister benim gibi,önceki videoda kornaya basan RS sahibi zaten,dengesiz basan o,adam erken basıyosa sen başlamayacaksın çağırıp diceksin adama abi düzgün basalım diye,ama ikisindede bi acele bi geçilmeyi kabullenememe hırsı olunca böyle oluyo tabi normal,sonra bu tür tartışmalar olması olağan birşey.

Havada Durdum. Şahitleri Var. - Dailymotion video

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR nin heryerinden insanlar izliyo bunu,ben objektif bakýyorum,kimse 20 þahit varmýþ RS geçmiþ demez,kendisi görmek ister benim gibi,önceki videoda kornaya basan RS sahibi zaten,dengesiz basan o,adam erken basýyosa sen baþlamayacaksýn çaðýrýp diceksin adama abi düzgün basalým diye,ama ikisindede bi acele bi geçilmeyi kabullenememe hýrsý olunca böyle oluyo tabi normal,sonra bu tür tartýþmalar olmasý olaðan birþey.

Havada Durdum. Þahitleri Var. - Dailymotion video
    Dengesiz basan bensem kornaya sana helal olsun.dicek lafim yok

Senin tarafin belli bana anlatmana gerek yok herkez ilk videoyuda ikinci videoyida biliyor uzatmaya gerek yok rc nin ciddi yurumesi icin bayabi ekmek yemesi lazim halil ibrahime sor nekadar para harcamiz ne emekler harcamis bu guclere gelmeyee.ole onde basmayla cakallila deli kanli olunmaz aramisin bozulmasini istemiyorsan bana tanju hakkinda yorum yapma ertu.orduda herkez tanjuyu sildi tek kisi bile muhatap olmuyor artik onla konu kapansin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dengesiz basan bensem kornaya sana helal olsun.dicek lafim yok

Senin tarafin belli bana anlatmana gerek yok herkez ilk videoyuda ikinci videoyida biliyor uzatmaya gerek yok rc nin ciddi yurumesi icin bayabi ekmek yemesi lazim halil ibrahime sor nekadar para harcamiz ne emekler harcamis bu guclere gelmeyee.ole onde basmayla cakallila deli kanli olunmaz aramisin bozulmasini istemiyorsan bana tanju hakkinda yorum yapma ertu.orduda herkez tanjuyu sildi tek kisi bile muhatap olmuyor artik onla konu kapansin..
    kornaya basan sen deilmisin abi ilk videoda? hem sen dengesiz basıyosun hem tanju dengesiz gazlıyo,sen birazda tanjunun herzamanki gibi erken basacağını bildiğin için acele etmişsin 2. ve 3. kornada,benim tarafım yok,ortada net ve adil bir deneme yok ona kızıyorum ben,tamam sen iyi olabilirsin ama biz baştan sona görelim bunu onu demek istiyo burdaki herkez,hem orduda herkezin tanjuyu silmesi umrumda değil ben sizden öncede tanıyordum tanjuyu,herkezin iyi kötü huyları vardır,ben değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi kabulleniyorum arkadaşımı,bana bi zararı bi yanlışı olmadı,benim herkezle aramda mesafe olduğu ordu'da aram iyidir herkezle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kornaya basan sen deilmisin abi ilk videoda? hem sen dengesiz basıyosun hem tanju dengesiz gazlıyo,sen birazda tanjunun herzamanki gibi erken basacağını bildiğin için acele etmişsin 2. ve 3. kornada,benim tarafım yok,ortada net ve adil bir deneme yok ona kızıyorum ben,tamam sen iyi olabilirsin ama biz baştan sona görelim bunu onu demek istiyo burdaki herkez,hem orduda herkezin tanjuyu silmesi umrumda değil ben sizden öncede tanıyordum tanjuyu,herkezin iyi kötü huyları vardır,ben değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi kabulleniyorum arkadaşımı,bana bi zararı bi yanlışı olmadı,benim herkezle aramda mesafe olduğu ordu'da aram iyidir herkezle.
    Kornaya bn basiyorum dogru bnden onde kalkiyor 2.kornada basiyor bu ayri bisi son denemede en az 301 kisi pesimizde hemen dibimizde 3 4 araba vardi sonuc belli onla bidaha deneme sansimiz yok yaptigi hakaretler ve asalamalar yuzunden bi araya gelme sansimiz yok ayni yerde bulussak her an kan cikar bukadar acik ve net sonucu zaten herkez gordu konuyu uzatma bana tanjuyu savunma onun cezasi kesklicek zamani gelince. Sende bu olaylarin icine girme mevzuyuda uzatma mevzu roll clio pejo mevzusundan cikti bazi seyleri goze aldim ve kararimi kimse degisemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kornaya bn basiyorum dogru bnden onde kalkiyor 2.kornada basiyor bu ayri bisi son denemede en az 301 kisi pesimizde hemen dibimizde 3 4 araba vardi sonuc belli onla bidaha deneme sansimiz yok yaptigi hakaretler ve asalamalar yuzunden bi araya gelme sansimiz yok ayni yerde bulussak her an kan cikar bukadar acik ve net sonucu zaten herkez gordu konuyu uzatma bana tanjuyu savunma onun cezasi kesklicek zamani gelince. Sende bu olaylarin icine girme mevzuyuda uzatma mevzu roll clio pejo mevzusundan cikti bazi seyleri goze aldim ve kararimi kimse degisemez.
    benim kimseyi savunduğum yok.herneyse olay farklı boyutlar kazanmış anlaşılan araç deneme mavzusundan çıkmış,orası artık bizi ilgilendirmez.allah akıl fikir versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kimseyi savunduğum yok.herneyse olay farklı boyutlar kazanmış anlaşılan araç deneme mavzusundan çıkmış,orası artık bizi ilgilendirmez.allah akıl fikir versin.
    Akla fikre ihtiyacim yok. Video gayet acik net clio rs rici rich rc ye 3 boy cakiyor bunu kimse degistiremez. Saygilar.

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acı saplamak bu olsa gerek yakalarsam mucuk mucuk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)