videoları izlerken dikkatimi cekdi paylaşmak istedim adamlar çok dikkatli çalışıyorlar.özel modifiyeli polis aracları bile ve köstebekleri bile var..
videoları izlerken dikkatimi cekdi paylaşmak istedim adamlar çok dikkatli çalışıyorlar.özel modifiyeli polis aracları bile ve köstebekleri bile var..
DRİLL
Dr.Ecu
Türkiyede ki arabalar bunlara nazaran sanki daha toplu. Çok hor kullanılmış gibi duruyorlar.
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
honda ve subarular ordada lisete bası birakın milleti la eğlensinlerspecleri sağlam araçlar bunlardan kaçabilir bir videoda tokyodakı videoydu sanırım adamlar vspec gtr34 polis aracı yapmıslardı kaç kaça bilirsen
yav birde adam aracı deği ladamı bağladı
not: elemanın aracda güzelmiş eagle talon tsi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
orda sartlar cok katı polısın oldurme durumu bıle var .. kacması normal yanı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Birdaha bizim buradaki polislere kızmicamonlar melekmiş bunların yanında. Bizimkiler gelir 1 ekip en arkadan yavaş yavaş lambaları yakar 2 siren çalar BEKLER biz kaçalım dağılalım diye. Sonrada döner yoluna gider. Bizde kızıyorduk adamlara bu ne la
her önüne geleni paketleyip kelepçeledi adamlar.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Ciftlik kawsağının altından tam gaz geçtik, çıkışta çewirmenin kucağına uçarak düştük STI ile...
GT Spec headers Komple 76 duz boru; Blutz NurSpec son susturucu
Camlar Zift siyah film
Muayene geçmiş
Önde plaka da yok...
Bildiginiz 3 tane ATESTAŞ Çekici hazır bekliyor...
Komser Amca dedi neyse kemerden yazalım dewam edin diye...
Tam yaZıp yolluodu ki baktı ruhsatta siyah görünen araba sedefli yanardöner turuncu...
Dedi "Olm ben daha ne yapayım" çektirdi
Parka gittik;sadece renk degisiminden yazmis; parkta sokmemize izin werdiler; söktük sagdan soldan; bıraktılar... Cam filmi egsoz cart curt bisey demeden muayene zorunlulugu, trafikten men filan hic bisi demeden cikarttilar, baya da muhabbet ettik parkta...
Tamam Bizim polislermelek degiller ama wideoyu izlediktan sonra en azından abartmamak lazim polise tepki gosterirken...
M.Resat Simsek
Bizim polisler iyidir ya, yukarıdan aldıkları emirler birde zorunlu yapması gerektikleri şeyler yüzünden kızıyoruz...
Bu olaylar sadece filmlerde olur sanırdım
26.dk daki elemana anahtari kontakta olmadigi icin hicbirsey olmayacak ne kadar sarhos olsada . Boyle tuhaf yasalar var.
video national geographic tarafından hazırlanmış ve tutuklanan şahıslar kazaya karışmış ve süpheli kişiler anladığım kadarıyla , yanlış anladıysam biri düzeltebiliringilizcem yok izlediklerimi yorumladım
ve en iyi organizasyonlar izlediğim videolara göre yurtdışında yapılıyor waterfest , H2O , worhersee tour , hondaday v.s gibi
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)