ama 2 lavuk çalışıyormu deme içerde sen yinede noolur noolmaz :D belki hepsi lavuktur :cool:
Printable View
Fazla abartmayın gözünüzde bu araçları 300-400 tl verirseniz hepiniz günü birlik kiralayabilirsiniz.
300tl ye gunluk ferrari kiralayan yermi var?
300 tl gibi bi şarkı sözü yokta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08351527/detay
360 modenayı rahatlıkla ora sınıf kiralama şirketinden 300-400 tl ye gündelik anlaşırsın..
Benim bildigim kadarı ile araç kozmetik bir iş için özel bir servise bırakılıyor ve gizli olarak bir kaç saatlıgıne çıkıyor arkadaşlar. vale veya yıkamacı yok işin içinde. bildigim kadarı ile böyle saygılar
Zaten aracı herneresiyse oraya bırakan kişi ve ya kişiler kilometresine ve benzinine bakmıştır,aracı teslim alırkende eğer araç sahibi değillerse bu kullananlar gereğini yapmışlardır. :)
benim bildiğin direksiyondaki eleman çok yakından tanıdığımız birisi forumada üye yanlış mıyım? :hehe: :D :D
Tabii bunlar bir varsayım.
Videoda otomobili kullanın sen olma, yanındakinin de BeSt qHanQi'n olma ihtimali gibi... Hem adamların üzerlerindeki kıyafetlerin ne kadar olduğuna kadar biliyorsun... Oturduğu yerleri de tahmin ettin... Gerçekten sen olmayasın? Tyler Durden? : )
Tabii bu da bir varsayım fakat inan bana bu mesajlarınla gözümde o adamlardan farkın kalmadı. Afedersin ama, harbi patavatsız ve cahilsin.
biri demiş böyle prezarvatif reklamı görmedim yazmış yorumlarda :D
Nerde 300 e 500 e var Ferrari yav İlanları dikkatli okuyun Adamlar Aylık üzerinden günlük diyor yani 1 ay kiralarsanız 500 tl veriyorsunuz aylık 15 milyar ediyor. Günlügü nerden baksanız 1 1.5 milyar vardır.
Olabilir ben istanbul kağıthane / GÜZELTEPE'de oturuyorum..
1.cisi ne patavatsızım ne cahilim ;)
2.cisi Ben böyle sacma salak seylerle uğraşmam + baskasının dalgasıyla gerdege girip bide video'ya çekmem bilmem anlatabildim mi :soru:
Ben amca-dayı-halasının aracını alıp veya kaçırdığını bilemem. Müşteri ve benzeri bir kişide olabilir, Araç sahibi her kim olursa olsun sorumsuz biriymiş. Ama eğer aracı kiraladılarsa ben rent a car sahibi oluyum ortalığı tehlikeye atacak saçma sapan hareketler yapacak adama vermem araba maraba. Veririm 1.2 clio-polo takılır kendi çapında.. :)