uahduashdu Anammmmmm adam kurtlar vadisinden fırlamış beyler ahsudhasudhaushdu
Arşivliyorum mesajları beyler 2013 de hit konu açacam sabit olarak 2012 de efsane replikler diye:)
Printable View
Alin iste pazar eglencesi cikti size :)
Kankacim 3 saatlik ufak bir yolculuga ckkiyorum yoksa seve seve katilirdim :D
LA ye haftaya gidiyoruz simdi Rehoboth Beach den Baltimore ye geciyorum :)
Yok lan araba ile geldim mini road trip ler eglenceli oluyor :)
- Adam beni kesicek beyler yardım edin. :D
Taaam la adamla dalga geçmeyin çok sinirledi;
lan olm sende ceasar abininde dedigi gibi .ike sürülcek akıl yok. hem gelmiş bana yarın nerde bulusalım diyorsun hemde gelmiş laga luga yapıyorsun geri vites yapıyorsun .iktir git kafana gore takıl sagda solda :rolleyes:
bu arada açtığın polis arabasını sikayet etme konusunu okudum orda anladım sende akıl olmadıgını kime kime sikayet ediyon Mal neymiş kızlar varmış ondan durmamıs .ötüm yemedi korkudan duramadım demiyorda :) polisi görsen hazır ola geçersin sikayet ettigin polis telefonu kapattıktan sonra ne diyo bu a.k liselisi diyip .aşşak geçmiştir senle :rolleyes:
neyse tamam konu içerigini siliyorum bu konuyuda silsinler bayagı gereksiz oldu gerçekten :D
Forumda kimseye durduk yere atar gider yapmıyorum, konulara gayet seviyeli bir sekilde mesaj yazıyorum, kimseyle dalga geçmiyorum (forum üyeleriyle) kendimden büyüklere ne hakaret ederim he gider yaparım ne söverim terbiyem müsade etmez buna.
gerekli olmayabilirim abi ama burda paylasılan bilgiler bana çok gerekiyor.
- Anıl götün başın oynamasın. ne sen beni tanıyosun ne ben seni. Forumda rahatsızlık vermiyim diyorum huzur bozulmasın diyorum, Agzından cıkan kelimelerin farkına var. cakma delikanlılık yapma burda reno forumundada zaten adam değilmişsin burayamı geldin huruz bozmaya
ben tek siz hepiniz diyorum ozaman :D ne alakasız yere geldi konu :) silin gitsin
300 den veren varsa 2 günlüğüne alayım ben :) merak ettim varmı tanıdıgı olan
Kolpaçino - Keşke Baban Dışarı Boşalsaydı Be Oğlum - YouTube aklıma geldi nedense :D
bu ne la yeni gördüm aluminyum forged haber verin böyle konuları ekmek çıkmıyor kaç gündür adam banlayamadım elim ayağım titriyor:D
kaaağmuranın yeni modeli varmış burda yeni okudum yae:D
kelalper gibi bir çeneniz varsa bence 300tl ye kiralanabilir,adam kurtulmak için verir yani 300tl ye :D
bi arkadaşa bakıp çıkacaktım pardon pardon burası değil sanırım :D Gürol BAN var lan gelmeyin !!! :D
Ulan ne boş konu, ne boş adam yaa. Esir etti forumu 2 gündür pezemenk.
Banladınmı senna adamı ya? Ne ettin hacı şu yapacak bişey pek bulamadığımız soğuk kış günlerinde bu yapılırmıydı ya:(
Ne umutlarla mısır patlatmaya gitmiştim bi geldi:(
Eşrefle kınıyor, hünharca çemkiriyorum sana.
10 gündür süren sessizliği bozacak bir mal çıkacaktı elbet :) kaçırdık şamatayı :D