- Adam beni kesicek beyler yardım edin.![]()
#KGdetanirlar
lan olm sende ceasar abininde dedigi gibi .ike sürülcek akıl yok. hem gelmiş bana yarın nerde bulusalım diyorsun hemde gelmiş laga luga yapıyorsun geri vites yapıyorsun .iktir git kafana gore takıl sagda solda![]()
bu arada açtığın polis arabasını sikayet etme konusunu okudum orda anladım sende akıl olmadıgını kime kime sikayet ediyon Mal neymiş kızlar varmış ondan durmamıs .ötüm yemedi korkudan duramadım demiyordapolisi görsen hazır ola geçersin sikayet ettigin polis telefonu kapattıktan sonra ne diyo bu a.k liselisi diyip .aşşak geçmiştir senle
neyse tamam konu içerigini siliyorum bu konuyuda silsinler bayagı gereksiz oldu gerçekten![]()
Forumda kimseye durduk yere atar gider yapmıyorum, konulara gayet seviyeli bir sekilde mesaj yazıyorum, kimseyle dalga geçmiyorum (forum üyeleriyle) kendimden büyüklere ne hakaret ederim he gider yaparım ne söverim terbiyem müsade etmez buna.
gerekli olmayabilirim abi ama burda paylasılan bilgiler bana çok gerekiyor.
- Anıl götün başın oynamasın. ne sen beni tanıyosun ne ben seni. Forumda rahatsızlık vermiyim diyorum huzur bozulmasın diyorum, Agzından cıkan kelimelerin farkına var. cakma delikanlılık yapma burda reno forumundada zaten adam değilmişsin burayamı geldin huruz bozmaya
#KGdetanirlar
ben tek siz hepiniz diyorum ozamanne alakasız yere geldi konu
silin gitsin
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
300 den veren varsa 2 günlüğüne alayım benmerak ettim varmı tanıdıgı olan
Kolpaçino - Keşke Baban Dışarı Boşalsaydı Be Oğlum - YouTube aklıma geldi nedense![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)