User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
178 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Vale'ye güvenip Araba teslim Etmicen Arkadaş !!

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Napıcan fotograf makinasını Aracı fotoluycaksan söyle yanımda para getireyim emeginin karsılıgını vereyim. ***** makina yeni taksitini ödersin
    senin arabayla benimkini yan yana koyar foto çekeriz işte mini buluşma makineyi pesin aldım ben sen gibi sefil degilim bastım parayı aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin arabayla benimkini yan yana koyar foto çekeriz işte mini buluşma makineyi pesin aldım ben sen gibi sefil degilim bastım parayı aldım
    - Eyvallah kardesim benim, ALLAH raazı olsun. Şu yorumundan kücükken merdivenlerden düşdüğünü anlıyorum. Sana cevap vermemde daha kodumun dangalagı.
    #KGdetanirlar

ANIL ERCAN
    Misafir
    - Eyvallah kardesim benim, ALLAH raazı olsun. Şu yorumundan kücükken merdivenlerden düşdüğünü anlıyorum. Sana cevap vermemde daha kodumun dangalagı.
    sen bırak simdi dangalagı felanda sana özel mesaj atıyorum oku onu buda bu konuya son yorumum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Adam beni kesicek beyler yardım edin.
    #KGdetanirlar

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taaam la adamla dalga geçmeyin çok sinirledi;

BORKED

ANIL ERCAN
    Misafir
    lan olm sende ceasar abininde dedigi gibi .ike sürülcek akıl yok. hem gelmiş bana yarın nerde bulusalım diyorsun hemde gelmiş laga luga yapıyorsun geri vites yapıyorsun .iktir git kafana gore takıl sagda solda

bu arada açtığın polis arabasını sikayet etme konusunu okudum orda anladım sende akıl olmadıgını kime kime sikayet ediyon Mal neymiş kızlar varmış ondan durmamıs .ötüm yemedi korkudan duramadım demiyorda polisi görsen hazır ola geçersin sikayet ettigin polis telefonu kapattıktan sonra ne diyo bu a.k liselisi diyip .aşşak geçmiştir senle

neyse tamam konu içerigini siliyorum bu konuyuda silsinler bayagı gereksiz oldu gerçekten

Cüneyt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon neyle kesecekmiş suç aleti ney yani bıçak,elektrikli destere,normal destere,demir desteresi,oyuncak bıçak,meyve bıçak'ı ney yani alet önemli agaa

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olm sende ceasar abininde dedigi gibi .ike sürülcek akıl yok. hem gelmiş bana yarın nerde bulusalım diyorsun hemde gelmiş laga luga yapıyorsun geri vites yapıyorsun .iktir git kafana gore takıl sagda solda

bu arada açtığın polis arabasını sikayet etme konusunu okudum orda anladım sende akıl olmadıgını kime kime sikayet ediyon Mal neymiş kızlar varmış ondan durmamıs .ötüm yemedi korkudan duramadım demiyorda polisi görsen hazır ola geçersin sikayet ettigin polis telefonu kapattıktan sonra ne diyo bu a.k liselisi diyip .aşşak geçmiştir senle

neyse tamam konu içerigini siliyorum bu konuyuda silsinler bayagı gereksiz oldu gerçekten
    aradan seni de çıkarsınlar, sende çok gerekli değilsin.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aradan seni de çıkarsınlar, sende çok gerekli değilsin.
    Forumda kimseye durduk yere atar gider yapmıyorum, konulara gayet seviyeli bir sekilde mesaj yazıyorum, kimseyle dalga geçmiyorum (forum üyeleriyle) kendimden büyüklere ne hakaret ederim he gider yaparım ne söverim terbiyem müsade etmez buna.

gerekli olmayabilirim abi ama burda paylasılan bilgiler bana çok gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Anıl götün başın oynamasın. ne sen beni tanıyosun ne ben seni. Forumda rahatsızlık vermiyim diyorum huzur bozulmasın diyorum, Agzından cıkan kelimelerin farkına var. cakma delikanlılık yapma burda reno forumundada zaten adam değilmişsin burayamı geldin huruz bozmaya
    #KGdetanirlar

ANIL ERCAN
    Misafir
    - Anıl götün başın oynamasın. ne sen beni tanıyosun ne ben seni. Forumda rahatsızlık vermiyim diyorum huzur bozulmasın diyorum, Agzından cıkan kelimelerin farkına var. cakma delikanlılık yapma burda reno forumundada zaten adam değilmişsin burayamı geldin huruz bozmaya
    ben Huzur bozmuyorum sen ve sen gibiler aslında huzur bozuyor dalga geçerek yada hakaret ederek beni yada baska bi user'i tahrik edip huzuru bozdurtuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda kimseye durduk yere atar gider yapmıyorum, konulara gayet seviyeli bir sekilde mesaj yazıyorum, kimseyle dalga geçmiyorum (forum üyeleriyle) kendimden büyüklere ne hakaret ederim he gider yaparım ne söverim terbiyem müsade etmez buna.

gerekli olmayabilirim abi ama burda paylasılan bilgiler bana çok gerekiyor.
    hacı kusura bakmada kaç konuda millete gider yaptın bide seviyeli seviyeli deyip güldürme allah aşkına...
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı urukain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı kusura bakmada kaç konuda millete gider yaptın bide seviyeli seviyeli deyip güldürme allah aşkına...
    durduk yere(sahsıma hakaret edilmedigi dalga gecilmedigi konu) gider yaptığım bi konu göster o dakika çıkış yap yazan yere basıp bi daha foruma girmemek üzere çıkıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durduk yere(sahsıma hakaret edilmedigi dalga gecilmedigi konu) gider yaptığım bi konu göster o dakika çıkış yap yazan yere basıp bi daha foruma girmemek üzere çıkıcam.
    iyide kusura bakmada eyw aslansın kaplansın diyip boşvericeğine, ne bu delikanlılık tripleri buluşalım keselim hesabı ayakları, nasıl bi kafa yapısı bu ya bi milletin huzurunu bozmayın, moderatörlere iş çıkarmayın...
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı urukain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide kusura bakmada eyw aslansın kaplansın diyip boşvericeğine, ne bu delikanlılık tripleri buluşalım keselim hesabı ayakları, nasıl bi kafa yapısı bu ya bi milletin huzurunu bozmayın, moderatörlere iş çıkarmayın...
    Mesajları bir daha okurmusun benmi dedim bulusalım onu yapalm bunu yapalım gibisinden lafları ? trip mrip yaptıgımda yok benim yapmamda çocuk degilim haliyle.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tek siz hepiniz diyorum ozaman ne alakasız yere geldi konu silin gitsin
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 den veren varsa 2 günlüğüne alayım ben merak ettim varmı tanıdıgı olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba Modena ve söyliim cebinde 300 Tl si olan herkes günlük olarak o arabayı kiralar.
    cidden yazıyorum:

bu fiyata modena kiralanabiliyorsa 1 gün kiralamak istiyorum, varmı yönlendirebileceğiniz bir adres? telefon?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)