konu sahibide çok içerlenmiş kıçlarında ki dona kadar incelemiş ama bildikleri yanıldıklarına yetmemiş demek ki, işsiz bakkal spec![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
paranın kimde olacağını kimse bilemez. ayrıca kiralamış da olabilirler. araba zaten fakir ferrarisi. (360 modena)
M. The most powerful letter in the world.
M. The most powerful letter in the world.
Vale olsaydım bana geçseydi bu araba daha hardcore şeyler yapardım
Galiba bende 9.99 tl lik gömlek giyen , 3 liralık gözlük takan , kara cahil biriyim![]()
adamlar felekten bir gün çalmışlar ne güzel işte![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
Şu sitede polemiği sevmemde girmemde.
Ama kimse kimseyi küçümseme veya alay etme hakkına sahip değil.
Transportrlı adam ağlarmış ya hani arabamı alma diye. Herkesi arabasına ve üstündeki gömleğe göre yargılama.
Altımda kıçı kırık e46ım var ama 458italianın içinden geçsem sana göre arabamı alma diye ağlarım ama babam sahibine 5-6 tane 0ını sipariş eder Allah'a şükür.
LCW den 10 milyonluk tshrt giyiyor diye 360a binemiceğini düşündün ya. Mersine bi gelde 0km panameradan inip üstünde markası olmayan 5 liralık gömlek giyenleri gör sen.
Adamlar öyle yada böyle eğlenmiş. Barzo veya başka birşey. Fakir veya zengin. Sonuçta İNSAN!
Bu forumda herkez birşeylerle dalga geçer ama sen insanları parasıyla giydikleriyle yargılarsan dalga geçilen sen olursun.
Hı bu arada el freni çekip drift yapmak yerine dağa çıkıp çatışsalar terörist kalmazmış ya. Çok biliyorsan 3m folyoyla titanyum ottoyla uğraşmada çık dağa sen çatış bizde seni örnek alalım.
Sadece son söyledigine cevap veriyorum Ben üniversite okuyorum Suan 3. Senem'deyim 4. Seneye tamamlayıp Polis Egitim merkezine girip yani pomem'e girip 6 Ay Egitim Alıp Polis olacağım ve 2 Sene şark hizmeti Van'a hakkariye gidecegim Merak etme Her nevruz'da her 1 mayısta her 15 agustosta çatışacagım
edit : Söylemeyi unuttum doğudan sonrada istanbula gelip Yunus polis olacagım allahın izniyle itin kopegin pesinden kosup tekerlerine çomak sokacagım yani sen kafanı yorma böyle seylere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)