Makas+selektör trafikte en nefret ettiğim şeydir. Ortada gidenlerden birisi olsaydım nevrim dönüp freni kökleyebilirdim. Madem makas atacaksın, zaten kötü birşey yapıyorsun bir de hem suçlu hem güçlüyüm der gibi selektör atmanın mantığı nedir.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
finish de madalya takıcaklarya o yüzden bu acele![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
denk gelmeski ya frene bı asılıyım arkadan paket ola![]()
Ankarada hem sellektör hem makas atmaya çalışan varsa, dibimdeyken tıklıyorum frene o oluyo. Ya da sağ tarafımdan gircekse az yürüyorum kalıyo.
Makas atarken sinyal veren gördüm de makas atarken selektör yapan da varmış) selektörü solda 80-100 le sanki sahil de gezintiye çıkmış insanlar için yapıyorum bendeki selektör olayı farklı boyuta geçiyo çakar gibi bi etki yapıyo
![]()
uçan kuşa bile selektör yapmış allahın m.lı
bu tip makas atıyorum diyenler fren pedalı ve selektör kolu olmasa ne yapacaklar merak ediyorum..
Bombos yolda solda 80 le gidenlere bende sellektor yapiyorum gitmesi gerektigi yere gecene kadarda gecmeyip sellektore devam ediyorum.
siyah jazzın arkasında, birde beyaz connect in arkasında bildiğin zıpladım. bu ne rezilliktir. bumu makas yani?
ki ne olursa olsun ayıptır bukadarı, utanır insan.. Ben vurdu diye düşündüm o iki anda da..
bence kafası güzel ölüme zorluyordu.
Edit:imla
dinamomotorsport.net
Adamin arkasina girip selektor yapio sora sagina atliyo adam heycan yapip onunla ayni anda saga atlasa neyapicak cok merak ediyorum
herkesin bu konuda ki ortak fikri sağlam bir fren yapmak olduğuna çok sevindim boru anahtarım koltuğun altında bu tür tamirat işleri için duruyor denk gelmek isterim ..![]()
///RENAULTsport
PPRMotorsport
saglam fren yapardim diyenler bile bile kaza yaptirmaktan ne zevk aliyorlar acaba? karsindaki cahillik yapti diye sen niye insanlarin hayatini tehlikeye atarsin ki? sonra her kafan bozulduguna ani fren yap, onune kir, kaza yapmasina sebep ol. boyle mi ogreteceksiniz hareketinin yanlis oldugunu?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
sosyal mesaj mode on olmuş resmen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)