Calibra turbosu ile 1,3 barda 320 hp alıyorlar diye duydum 250 olmasın 240 olsun gsi ın ağırlığı 2000 cc olması ufAk basınçlarda bile nekadar başarılı olduğunu gösterir
Printable View
maşallah araçlara baya cekişmeli olmuş.
astra çok iii yürümüş, 4 vites galiba yaklaşıyor aslında arkadan.
devranın LET e de nosmanın cupraya da 41 maşşallah çok güzel yürüyolarrrr çok çok yakından seyirci oldummm ben canlı canlı izlerken nerdeyse hallencekken :D içindekiler tabikiii daha büyük zevkkk aldıklarını düşünüyorumm :D tekeriniz yere düz bassınnnn :D :D :D
işin zevki bu video da
Güzel deneme olmuş...
Gsi ın stock turbo ile 0.5 barda vereceği dynojette en baba 225hp civarıdır...
240-250hp hayal 0.5barda...
Tebrikler, güzel deneme olmuş ama hakikaten (:
maşşallah her iki aracada
nosman s600 le denermısın nan :D
Maşallah araçlara. En güzel 3.deneme olmuş doğrusu.
ben yazilim yapmaktan korkuyorum onuda yaptirirsam deneyecek arac sayisi cok az olacak oyuzden bu ayarla bi muddet daha devam yaza dogru belki...
osman bendeki videoyu buaksam koyarim o daha makara
İki aracaca kocaman maşallah süper bi gece yaşattılar bıze ama osmanın abinin aracının 290 oluru yok onuda söyliyim 260 270 arası bişey anca çıkar
neyse uzun lafın kısası osman abi senı çok geçicem :) :) :) :)
2 aracada maasallah , osman reızz guzel cekmısmıyım vıdeoları :)
Maşallah güzel deneme olmuş.
bozma arabayı,su an iyi.bi ayar yaptır devam :)
devran gecen konuda denemek istedin ya gene bu tekrarlayalım diye. benimle yürüyebilmen için basınçcıklarını iraz daha açman şart bence:)
ikinizide tebrik ederim güzel deneme olmuş, şu atmo gsı la bi deneyın ya merak ettim.
osman bildiğin 240-250 lere kadar basmışşın lan helal olsun hasmım benim.
http://www.youtube.com/watch?v=3lmVT...BR5YA&index=23 osmanım bu video sana gelsin:)
maşallah devran iyi gidiyor gsi osmen e bişey demiyoruz pis cupracı :)
Güzel ve çekişmeli olmus araclara maşallah.
orcun su konuya biseyler yazda hareket gelsin:)) osman teke tek videosuz denedigimzde 3. vitesin ust devirlerinde baslayinca 1 boydan biraz fazla arkama aldigimi yazsam konu karisirmi acep :)) boyle cok monoton gidiyo:)))
Massalh araclara cok denk gitmisler