Osman direk senle bizim kadett gsi ı deniyek yaw
90 model tırt kadett
Kadirle her zaman deneriz onda sıkıntı yok :D
Printable View
karanlık birde imzanda astra coupe yazıyor başkasının aracıyla gider yapmak yakışmıyor sana ben sana başkasının aracını getirmiycem bilgin olsun ;)
haha hacı,
kadiri boşver adam KING :D
Kadett kadiri geçer zaten,
kadirin de kadett inde benzinine yazık, hem kadirin ayarı yok, ayardan sonra daha iddialı olur, para çokomel eğrisi bir yerden sonrası (: normal yani... (kadircim yanlış anlamayasın hea )
ondan dedim senle direkt kadett i deneyelim diye,
hem kadett i geçersen benle denersin :D:D:D:D
aynen katılıyom engine o yüsden bende öle yasdımm gerek yok benzin yakmaya MAE kadet benii geçer ;) o yüsden iddam yokk MAE karşı ama ayarlar yapıldıktan sonra denemek istiyom sadece görmek için ne kadar fark oluyo diye :rolleyes:
sonuçta ne kadar ekmek o kaadar köfte :icon_tup:
Bence ayardan sonra çok daha iddialı olursun ;)
araban şu anda "kör spec" gidiyor ;)
ayardan sonra çok zevkli olur, bizzat izlemeye gelirim bende o rolling i,
GSI lar yürüsün,
ama osman buraya nerden geldik vallahi bilmiyorum :D
kadett ile 1.8T ne alaka la :D
bu forum ortamı bir garip arkadaş :D
hababam sınıfındaki müfettiş gibi hissettim kendimi,
kim soktu çocukları savaşa, çıkartın ordannnnnnnn :D:D:D:D
buğra kafasına göre demedi dimi ben söyledim sonuçta :) benim 15 kiloluk koltuğa karşı yanına adam al diyosun üstelik 140 kilo olmama rağmen :D gerçeği söylemek gerekirse o akşam deneseydik çok farklı geçerdim şuan aracını iyileştirmişsin emeğine sağlık ben arabamı bozmasaydım denerdik
soğukluk olmasına gerek yok yaw,
ben öncekileri yazarkende gayet geyiktim aslında, yüzyüze olmayınca mimikler görülmüyor, çok basit birşey bile abuk algılanıyor, hele ki kişiler çok tanımıyorsa birbirlerini ;)
ama kadett le deneriz hea :D
astra coupe yi de getiririm, grup yaparık :D
aşçı bahçıvana, Bahçıvan uşağa uşak herkese
uşak kim olacak bakalım :D
la emre sen o arabayı bu saatten sonra atmo topla,
küfrederim sana :D
hahahhahahahha çok güldüm :D:D:D boşver turboyu falannn yap atmo da deneyek turbo yapcan denicen glcek biri geçecek basınç açacan sonra gelip biri daha geçecek biras daha açacan sonra yine biri geçecek sonra turbo büyütcen yani hiç bitmicek o yüsden atmo yap daha az yapacağın işlem var dicem var dicem ama ben bile inanmıcam işin sonu yok ama sen atmo yap :icon_tup: