valla listeyi okurken bile bitmek bilmeditam reçete olmuş
![]()
Arabayı uzun süre kullanacak olsam bu dediklerini yapardımda.Artık durumlar farklı çocukla olmuyo tek kapı.
Belki sadece forge dumpvalve eklerim.O bana 2- 3 boy kazandırır diye düşünüyorum.
valla listeyi okurken bile bitmek bilmeditam reçete olmuş
![]()
Arabayı uzun süre kullanacak olsam bu dediklerini yapardımda.Artık durumlar farklı çocukla olmuyo tek kapı.
Belki sadece forge dumpvalve eklerim.O bana 2- 3 boy kazandırır diye düşünüyorum.
Talhacım kazasız belasız cezasız gazlamalar diliyorum kardeşim belki sana bi iştah gelir diye yapılan en son işlemlerden ve özgünün ayarından sonrakı dynodynamısc dynomu koyuyorum ortalama 250hp
Bu arada neler yapıldığını buradan inceleyebilirsin linki tıkla
http://www.techturkey.com/forum/gene...ardim-538.html
538.sayfadan 549'a kadar foto vs. var![]()
amaç onu- bunu- şunu yarmak değil bro,kendımle yarışıyorum aslında keşke orada olsakta sık sık gazlasak diyeceğim ama olmuyor işte
aynen kardeşim %50 meth. basmaya devam...Aslında benzın deposuna tolyende ilave edılebılır ama onun özgü bı yazılım yaptırmadık çakma 97 oktanla devam ediyoruz şu an...yetıyor zatn ya
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Yasamaya çalışıyorumacele etmeden Yawas Yawas sindire sindire yapıyorum bi seyler headersim bitsin pek bi şeyim kalmıyo kismetse 20 güne hazır oluruz insallah sizler kadar hızlı olmasamda arkanızdan gelmeye calisicam
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)