Ağır vasıtalarda bu derece patlamalar oluyor bikeresinde yanımda beton mikserinin lastiği patlamıştı 1hafta boyunca kulağım çınladı![]()
Ağır vasıtalarda bu derece patlamalar oluyor bikeresinde yanımda beton mikserinin lastiği patlamıştı 1hafta boyunca kulağım çınladı![]()
STİ
Çorluda Shellden benzin alırken akaryakıt tankerinin lastiği patlamıştı. Markette kredi kartıyla ödeme yaparken refleks olarak kendimi yere attım araba patladı diye.Kimse de şaşırmadı kendimi yere atmama herkes mal a bağladı sesten.
IN BOOST WE TRUST
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim hakikaten ilginç bir durum.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
bir keresinde trafik ışıklarında yavaşlarken tırın biri hızlı geliyordu durmak için frene asılınca gravvv diye bir patlama tabi o patlamayla birlikte bende bardak dibi kadar bir ıslaklık ve kulağımda geçici sagırlık olmuştu hiç sevimli bir olay değil.
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
hakkaten o teker neden inmedi![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
haberlerde izlemiştim iş yeri sahibinden haraç istemişler adam vermemiş bu salaklar da lastiği patlatmış...
lastiğin inmeme sebebi çift teker oldugu ıcın bence içteki lastik saglam oldugu için patlıyan dıstakı o lastıgı havada tutuyor
bildiğin araba tecavuze yeltenmiş t-shirt u çıkarmıs az kalsın pantolonuda indirecekmiş![]()
iyi olmuş ...
bu normal bir lastik değil kesinlikle. adamın kolunu koparttı, bir gram inmedi lastik.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)