Lh 830 un specleri nedir gizli deilse? Nasil ulasmis o guce?
temelde daha büyük turbo ve NOS ile aldık o gücü
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
sistemin en zayıf noktası şanzuman.. ıstavroz dişlilerine fazla yük bindirmemek lazım.. motor sıkıntı çıkarmadı bugüne dek..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
peki abi belki soru biraz saçma olucak ama seni sağlam takip ederim;
- vag mı? opel mi?
aradaki farklılıklar neler ne olur ne biter aralarında.
opeli yüklesek maaliyeti nedir vagı yüklesek ne olur?
seni opelden tanırım bildim bileli. sonrada seat wv derken bildiğimiz vag grubına transfer oldun mehmet usta. ona göre sen ne araba alırsan ben hedefimi ona belirliyorum![]()
GOT DİESEL&TORK
VAG tabiki Mustafa
yapılı olarak,
Corsa 200de biter PD130 300de biter..
Biyere transfer olmuş değilim.. kapıda ikisindende bolca var..
daha hızlı olmak için VAG ı tercih ettik, tabi vag maliyetleri yüksek, bütçesi müsade etmeyen 1.7 Corsa ile devam ediyor, en azından 200e kadar geçebiliyorlar.. yada çeyrek mil yarışlarında sansları oluyor..
Su sıralar 1.6 TDI a yoğunlaştım, yarın BMW ilgi odağım olur, v.s. v.s.
CDTI la fazla ilgilenmedim.. programlanamadı uzunca bi süre.. şimdi programlanabilsede uzak kaldık.. hafif bi kasada yok zaten..
combo 1.7 cdti piyasa tutmadı ve fiyatı çok cazip hatta astra 1.7 cdti bile tutmadı onun için uygun fiyata alınabilir abi.
110luklarıda var orjinalden ama vag almak daha mantıklı olur 1.9 130 bg
1.7 dti serisini bu kadar iyi yapmasaydın gidicektik 7000 liraya alıcaktın 12den aşağıya yok yaw böyle piyasa yapan araba opelde hiç görmedim...
GOT DİESEL&TORK
110luk tdi ve dti karsilastirmasi yaparsak ikisindede turbo ve yazilm olursa hangisi onde olur? Corsa hafiflgni kullanablrmi sizce?
hatırlarmısın bir araç satılık dedin fiyatı 12.700 dü mehmet abi diye yazdım sadece ve sen mesajımı çok iyi almıştın.
valla bütün suçlusu sensin kimse o arabadan hayır gelmez diyordu hatta beyin arızası yüzünden fiyatı şahinle aynı olmuştu ama işte değer kattın...
GOT DİESEL&TORK
Maşallah kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız dedeoglu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)