User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
108 sonuçtan 96 ile 108 arası

Konu: fourtunin adana 1.7 dti corci dyno ölçümü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock motorla internalle 200+ hp ye kac km dayanicakki bu motor? Bronz balata gibi ihtiyaclarla 5bin lirayi gecer maliyeti saniyorum. Benmde bu yonde dusuncelerm var o yuzden fazla kurcaliyorm yanls anlasilmasin
    stock motor düşünemeyeceğiniz kadar dayanıklı, eskiden 140 ne kadar dayanıklı diyorlardı.. 5 bin lirayı bulmaz..

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock motor düşünemeyeceğiniz kadar dayanıklı, eskiden 140 ne kadar dayanıklı diyorlardı.. 5 bin lirayı bulmaz..
    En son 240civari yapan bi arkadas motor kirmisti bu forumdan gorur yazar zaten onun uzerine dedim ne kdr yurucek o gucde die..
    Ayrica nasil 5in altinda oluo anlamiorm siz turboyu, nos kitini, egsozunu, dp i, yazilimi, bronz balatayi, kaca alcaksnz iscilikler bedavami bu yazdklarmdan haric ivir zivirlarda vardr illaki nasil 5 tutmuyor

aliergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son 240civari yapan bi arkadas motor kirmisti bu forumdan gorur yazar zaten onun uzerine dedim ne kdr yurucek o gucde die..
    Ayrica nasil 5in altinda oluo anlamiorm siz turboyu, nos kitini, egsozunu, dp i, yazilimi, bronz balatayi, kaca alcaksnz iscilikler bedavami bu yazdklarmdan haric ivir zivirlarda vardr illaki nasil 5 tutmuyor
    dizel motor modifiyesi çok aşırı pahallı değil. ama işi rayına oturtana kadar turbo kırmak bozmak, devire bağlı farklı yerlerin hata vermesi gibi şeyler çıkıyor. ama rayına oturdumu çok keyifli
    işçilikler dahil kaba hesap turbo 1 lira, egzoz dp susturucuyla 1 lira. göstergeler aksesuarlar gittisi geldisi 500tl,1lira arası..
    Daha ötesi metanol kiti, port polish, egzoz manifoltu nos falan. Ama ne kadar kurcalanırsa o kadar sıkıntı yolu gözüküyor

Ama şöyle bişey var. sizin askere gitmeden önce denediğiniz GR plakalı crxle deniyoruz. 2 de 50 de başlayıp 160 lara kadar 1-2 boy önünde oluyorum. Keyifli arabalar
    Ali's Detailing Garage / Erenköy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliergun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel motor modifiyesi çok aşırı pahallı değil. ama işi rayına oturtana kadar turbo kırmak bozmak, devire bağlı farklı yerlerin hata vermesi gibi şeyler çıkıyor. ama rayına oturdumu çok keyifli
    işçilikler dahil kaba hesap turbo 1 lira, egzoz dp susturucuyla 1 lira. göstergeler aksesuarlar gittisi geldisi 500tl,1lira arası..
    Daha ötesi metanol kiti, port polish, egzoz manifoltu nos falan. Ama ne kadar kurcalanırsa o kadar sıkıntı yolu gözüküyor

Ama şöyle bişey var. sizin askere gitmeden önce denediğiniz GR plakalı crxle deniyoruz. 2 de 50 de başlayıp 160 lara kadar 1-2 boy önünde oluyorum. Keyifli arabalar
    Bahsettgn fiyatlar oke aklimdan gecenlerde onlardi ama nos dan bahsedilior 3 4 sene oncesine kadar 2000 dolar civari hatrliyodum simdi baktm 1000liraya nos kiti varmis bronz balatada gerekiyordur sanirim dimi? Denildigi gibi 5bine bitermis is bu fiyatlarla

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dede Allah'ına gurban bu arada arayıp soramıyoz kusurumuza bakma corci can alıcı kazasız belasız inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim motor kırmış ? 240 hp 34ry741 mi ? stock turbo ile hala çok iyi yürüyor başka kişide sadece Nos yok, dp egzoz yazılım zaten var, turbo ve işçiliği söyledim sadece, sıfırdan yapılırsa doğrudur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim motor kırmış ? 240 hp 34ry741 mi ? stock turbo ile hala çok iyi yürüyor başka kişide sadece Nos yok, dp egzoz yazılım zaten var, turbo ve işçiliği söyledim sadece, sıfırdan yapılırsa doğrudur..
    Ry de conta yakmis 245hp lerde konusunda ole yaziyor. Nos olmadan soledgn mantikli eyw. Benm kafami nos fiyati karistirmisti.

aliergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettgn fiyatlar oke aklimdan gecenlerde onlardi ama nos dan bahsedilior 3 4 sene oncesine kadar 2000 dolar civari hatrliyodum simdi baktm 1000liraya nos kiti varmis bronz balatada gerekiyordur sanirim dimi? Denildigi gibi 5bine bitermis is bu fiyatlarla
    2000km önce sachs ın takviyeli balatasını taktım. ne zaman tekrar kaçırmaya başlar bilmiyorum. ama şuan sıkıntı yok
    Ali's Detailing Garage / Erenköy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ry de conta yakmis 245hp lerde konusunda ole yaziyor. Nos olmadan soledgn mantikli eyw. Benm kafami nos fiyati karistirmisti.
    ufak sorunlar olabilir abi ya bi günde nos bitirmemek lazım Bronz yapanlarda var, tam emin değilim ama 400-500 lira arası takılabiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah dede
    Dr.Ecu AntaLya

hdedeoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah dede
    Sagol kardeşimmm
    just a diesel...

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah corsaya Corsanın attığı dumandan sonra leon renk değiştirmiştir heralde

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAşallah Corsa Çok iyi olmuş...
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)