pisti olmus ya...
Şefim bu hangi forum?![]()
![]()
Sulhide deşifre olmuş ordakardeşim benim
bu arada konu ne kadar uzadı ya cıkar denersiniz olur biter tekrar sölüyorum clio s2000i gecse nolur gecmese nolur heryeri gecse nolur ne olmaz yeter kırmaya gerek yok birbirinizi..
cok bişey yazmak istemıorum ama az kendınıze gelın yani araba için böle sacma sapan laflar etmeyın.gereksiz !!
bi aracın bi aracı geçmesiyle geçilen aracın sahibinin geri zekalı olması arasında nasıl bi bağlantı var anlayabilmiş değilim. ben şimdi s2k ya geçilince gerizekalı mı olcam? ya da clio yu geçersem üstün zekalı mı olcam? burda söz konusu olanlar fikirlerdir, kişiler değil. yoksa sen beni tanımazsın ben de seni...
ben kendi forumumda ne atıp tutmuşum? 1400 tane mesajım var, 1 tanesinde hondayla ilgili veya honda kullananlar ile ilgili abes bi şey yazmış mıyım? bi de siz kendinize bakın.. yok megane eşek, yok o araba sığır, yok benzinine yazık ne deniyosun onlarla, yok şöyle ayırdım, böyle bilmem ne yaptım vs vs vs.. maalesef sizin bu forumunuz bu tür söylemlerle dolu...
bnm yazdığım öle bi laf yok eşşekti sığırdı sadece videomuzu koymuşum dahada bişi dememişim
ama iste gelirsen senlede deneriz denedik 10-20-30-40-50-100 ne istersen bsarız dedik bişi demedikki
bnm kendi arabamda s2000 e göre eşek ama kendi içime sıkıntı yapmıorum,ama siz geçmesini kabullenemeyip sıkıntı yapıosunuz
Benim sarfettiğim "bazı fanatik gerizekalılar"lafı biraz ağır olmuş doğrudur..Gerilmişim herhaldeki yazmışım kimse üstüne alınmadıysa problem yok,ama yinede kafası takılan varsa ondan özür dilerim![]()
ben senı tanımam etmem yanlış anlama ben dedıklerınden hıc bısey anlamadım yok 30 da basıyoz o gecıyo yok 50 de basıyoz 4 te ben gecıyomm bole bısey yok ya
denıyceksen hız sylenır ısteyen ıstedıgı vıteste basar bu byledır 30 da senın araban 2 de ıyı gıdıyosa ben 30 la gıderken 1 de basarım..
ben chıp ı fıltresı olan megane rs le denedım vıdeo sunu da cem abı koydu meganın daha s2000 gecebılmesı ıcın chıp fıltresının ustune 70 80 hp koyması gerek... boşuna uztmaya gerek yok.. aksıne ıddaa eden varsa buyursun gelsın
HERKEZE SAYGILAR
[SIGPIC][/SIGPIC]
ne zaman böyle roll muhabbeti olsa sonucu olmuyor.enteresan valla kesinlikle kavga oluyor.yani halamın sakalı olsaydı amcam olurdu gibi muhabbetleri sonuda gelmiyor.BİZ ŞÖYLE BİLİYORUZ ARKADAŞLAR İSTENİLEN HIZ SÖYLENİR İSTEYEN İSTEDİĞİ VİTESTE GAZLAR.yok öyleydi yok böyleydi felan gerek yok.alt devir üst devir muhabbeti chiplide şöyle chipsizde böyle.bi tane cai exhaust olan s2000 gelir chipli meganele 60 basılır nereye kadar gidilcekse.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)