Rs e alıcı varsada yoksada o bizim problemimiz seni ilgilendirmez.. Tıpkı senin typerı satamamanın bizi ilgilendirmedigi gibi.
Rs e alıcı varsada yoksada o bizim problemimiz seni ilgilendirmez.. Tıpkı senin typerı satamamanın bizi ilgilendirmedigi gibi.
honda dışında herhangi bir aracı modifiye etmek-uğraşmak günahtır arkadaşlar yapmayın etmeyin..
senin aracın honda mı hava filtresiyle,egzozla vs güç alacaksın..mümkün değil,olamaz imkansız.
fazla söze gerek yok MAŞALLAH...
konu zaten paylasilmak icin acilmis , genele yazilmis . sen nie gerildin bukadar anlamadim . haa cok merak ediosan da solim soner , shef kadir tool ben ve bi kac kisi daha senelerdir tanisikligi olan kisiler. burda kimse alinganlikta etmez , kavga da etmez . sanane banane olayida olmaz . bisi koyulmus illaki sorular sorulur cevaplar alinir . sizene bizene muhabbetine gerek yok . ozaman koymamak lazim , forumlara uye olmamak lazim . youtube dan yorum yapariz anca.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
sagol onur bakalim hayirlisi carsambaya biter herhalde,kismet..
Mustafa dyno bahane gece kacmak sahane evlendikten sonra birgece gidemedim
Geyik candir cigerdir . Izzet,1.6 gti olmayan turbolardan denedigim 3.araba seninki..ucunuzunkide hemen hemen ayni..bu aksamda turbo civic erdem kardesimizle denedik,ona karsi 180 gibi caresiz kaldik![]()
reno motoruna turbo da olmaz tad vermez, eline alırsın fln demıslerdı...kadir abinin rs i inanılmaz iyi giden bir makine, kendini kac kez ispat etti zaten..yorum yapılır ama marka fanatikliğine gerek yok...
iste bu bakıs acısı bitiriyo bizi...
ben de gelym mi bnm arabam reno?
.7 bar ortalama greedy e manage var
iyi o zmn biz ogrenci spec buyuk isler basaramısız.
ii ozman bende soruyum madem ole bu piston kac beygir verior , sikistirmayi ne yapior .
simdi oldumu ? kim dalga geciosa direk ona yaz , madem her gordugune yorum yapiosun .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
masallah iki aracada nazardegmesin stok megana 0.7 bar mi piston vsvs varmi rs gecyomu banami öyle geldi video tam net degil rs tayarla hic denedinmi ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)