araç sahipleri neden yazmıyor
kaç defa denendi ?
kimin devirlerinde basıldı vs vs.
araç sahipleri neden yazmıyor
kaç defa denendi ?
kimin devirlerinde basıldı vs vs.
Aracla Speclerde ne okuyorsaniz o kadar. Dsg 4 160 da bitip 5 e atarken semii rocco 1 2 boy one cikiyor .
Orada hala 4 de devam ettigi icin olsa gerek. Ben cikarken kendisine de soyledim benim arac yuruyen yay coil vs yok stock. yuksek hizda cok sallaniyor erken gaz kesersem kusura bakma diye. Rocco gayet guzel yuruyor ustlerde gecmesi normal . Hobimiz bu denedik gorduk hepsi bu.
Yoldayim hala gelemedim. Pek yazmayi sevmiyorum biliyorsun. Video isleri beni bozuyor hep kavga cikiyor en iyisi hic bulasmamak.
Hem benim devrimde hemde ilhan abinin devrinde basildi.
Videonun birinde ilhan abi kafa cikariyor.o ilhan abinin devridir.
Ancak o devirde hizimiz 40 45 kmlere dusuyor.cok geberik kaliyor benim arac.
140-160 arasi one cikmaya basliyorum.sonra gordugunuz gbi oluyor zaten.
Guzel bi insanla tanistik bursa ekibi olarak herzaman bekliyoruz ilhan abi
Bu arada iyi dilekler icin herkese tek tek tesekkurler
Ozgun ve Alper baskanlara ayrica tesekkur![]()
Dr.Ecu
Golf ün 100-200 ü söylendiği gibi 17 sn civarları ise bu fark hiç normal değildir. Ya arabada sorun var yada 100-200 17 sn değil. Çok net iki seçenek.
Bende Rocco kullanıyorum o speclerde iken nasıl gittiğini biliyorum.
dv li itg'li s3 cooler egzozlu ecufast yazılımlı golf 19 sn çıkartmıştı 100-200 ü kendisi doğrular zaten görünce.
Ya arabada sorun var yada 17 değildir diyorum. Söylediğim çok net. Tartışma yaratacak yada başka bir amaca hizmet edecek bir cümle değil.
17 yapan aracın çok daha iyi yürümesini beklerim öyleki roccoda cooler bile yok ard arda 3 kere basılsa 3. cüde bile çok geri düşmeye başlar.
Bu kadar ufak birşey için tartışma olmaz zaten. Tartışmalık bir durum yok ortada. Yanlış yorumluyorsun olayı sadece.
Güzel deneme olmuş tebrik ederim. Semih kankamızın roccosu şu an 17.5 sn altında 100-200 çıkartamaz muhtemelen. Eğer o golf 17 sn çıkartıyorsa önceden çıkartmış olabilir. Videoda hiç 17 saniyelik bir gidiş yok malesef.. Şu anda ufak tefek bobin vesaire sıkıntısı olabilir. Hassas durumlar bunlar. Başıma daha önce geldiği için biliyorum.. Çokta marka övmeye gerek yok tekrar denenir istenirse. Kimse de kırılmasın gücenmesinAllah kaza bela vermesin..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bu arada İlhan abinin 100-200 değeri 17,0 değil 17,8sn.'ydi.
araçlara maşallah rocconun uzunda üstünlüğü belli
bu gece hava güzel olacakmış 2013 e otobanda girek mi la![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)