User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
135 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Aj vti. 0/170 , 130/230 , 70/200

sandman
    Misafir
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeşim PR deki son değişiklikte bana dedirtmişti son işlemlerden sonra 3 4 çok daha canlı ama egsozsuz fazla kasılıo type r mı?? oldu o zaman ben gidiim insallah kardesım yaa sevınırım valla
    eger egsozun olsaydi bana 2 boyun vardi rahat ogunden beri degisiklik tek egsoz oldu bnde yaza typer kismet olursa stok cikmicam karsina zaten

Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncay abiyle yürüyeceklerin sayısı gün gittikçe artıyor, Tuncay abinin işi zor 2013 de

Gerçi Tuncay abi de gardını almış durumda, bu yaz keyifli geçecek
    abi senin yorumlarina cok guluyorum ya
    tuncay baskan isin sonu o herzaman bilir isini ama bu yaz AJ eyle basi belada ve arti supriz bi arabayla
    baskan sat sunu kurtul bak bu arabada ciger var

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aj nin 4 ü meşhur birde 5 için bir müdahale olursa EH in vay haline

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sandman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger egsozun olsaydi bana 2 boyun vardi rahat ogunden beri degisiklik tek egsoz oldu bnde yaza typer kismet olursa stok cikmicam karsina zaten

abi senin yorumlarina cok guluyorum ya
    tuncay baskan isin sonu o herzaman bilir isini ama bu yaz AJ eyle basi belada ve arti supriz bi arabayla
    baskan sat sunu kurtul bak bu arabada ciger var
    ehe kardesım type r dıosun yav kaale alıcan mı benı o gece pr çok can yurudu kardesım bence..type r la butun ıslerım bıtıncı bı denemek ısterım tabı bızden bırının arabası olması daha ıyı olacaktır

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulen bensiz bir konu yok haa telif hakki alicam sizden EH in gectigi kelime basina
    Hem ben bos durmuyorum hazirliklarinizi iyi yapin efsane geri gelicek
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 4 canlı da 5 duvardı biraz kendıne geldı egsoz koyup denemem lazım su ANDA YORUM YAPAMIYORUM .. AMA çözümü bulduk sıra uygulamada

sandman
    Misafir
    ehe kardesım type r dıosun yav kaale alıcan mı benı o gece pr çok can yurudu kardesım bence..type r la butun ıslerım bıtıncı bı denemek ısterım tabı bızden bırının arabası olması daha ıyı olacaktır
    baskan 3 korna duyuyum yeter yanmdaki araba farketmez gazci pepe diye bosa demediler bana saka bi yana Eh i ve Aj yi typerla bi denemek lazim ozelliklede Eh i

Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulen bensiz bir konu yok haa telif hakki alicam sizden EH in gectigi kelime basina
    Hem ben bos durmuyorum hazirliklarinizi iyi yapin efsane geri gelicek
    ondan suphemiz yok canim EH her zaman efsaneydi ama biz diyoruzki efsane bu yaz yaslanicak eski efsane ejderha hikayelerine donucek

Eh inden 5 i meshur nolck simdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ep3 son susturucu ile 55 lik düz boru ilaç olur, tabi hıdır da şart ondan sonra sen değil millet sana tutunsun Vti da ciğer 4.viteste belli olur ki AJ nin ciğerde belli. 5 te oluşan duvar ufak hamlelerle rahatlatılabilir sonrası tadından yenmez

Tuncay abi boş durmazsın biliyorum ama çalışmalar hat safhada tahttan düşersen kötü olur

sandman
    Misafir
    evet bu yorumlardan ve baskilardan sonra artik bi EH & AJ diye bi konuya girip video izlemek isteriz dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sandman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu yorumlardan ve baskilardan sonra artik bi EH & AJ diye bi konuya girip video izlemek isteriz dimi
    bence o videolar öyle başlar sonra gruba döner

sandman
    Misafir
    5 te seni duvar yapan fari sokmen kesinlikle arabayi duvar yapiyo yuksek hizda
    tavsiyem kesinlikle v2 al bitane inan cok cok farkediyo araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıdır zaten mevcut arabada.. hala 1.4 egsozla geziyorum aynen 5 olayını çözmemize az kaldı zaten 5 ın yığılması volandan kaynaklanıo ama onu da artıya cevırıyoruz avantaj olacak benım ıcın

hehe EH ile AJ denemelerını ızlemekten hep keyıf almısımdın bende. Tuncay abının talebı uzerıne ister sımdıkı halımızle ister araçlar dolunca denerım zaten sıkıntı yok benım ıcın. once orhan baskanla olan davaları bi kapansında)))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heyecan yapmayin arkadaslar yaza biraz daha var
    Su an kis uykusundayim uyandiramazsiniz
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıdır zaten mevcut arabada.. hala 1.4 egsozla geziyorum aynen 5 olayını çözmemize az kaldı zaten 5 ın yığılması volandan kaynaklanıo ama onu da artıya cevırıyoruz avantaj olacak benım ıcın

hehe EH ile AJ denemelerını ızlemekten hep keyıf almısımdın bende. Tuncay abının talebı uzerıne ister sımdıkı halımızle ister araçlar dolunca denerım zaten sıkıntı yok benım ıcın. once orhan baskanla olan davaları bi kapansında)))))
    satılıklarda vardı airmass, al gitsin silencer takar ses olayını isteğe bağlı yaparsın boru çapının ideali 55 dir değilse onuda revize et derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokk üstad o kadar ses benı bozar sessız istiyorum ben varex dusunebılırım ama

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooo.. burda konu EH-AJ dönecek ama Sonucu iyi olmayacak gibi geliyor..
    EH-TM vtec dışında diğerleri neden bu araçlarla kıyaslanıyor anlamıyorum 2 araçta da piston var ve ciddi giderli araçlar.. bunu yanı sıra çıkıp KD stok halde EH veya TM ile AJ bu haliyle bunlarla yürüyebiliyorsa.. sıkıntı kesinlikle bu 2 araçtadır.. yazı bekleme sıkıntısı değil.. abi aracının specleri Maşallah piston F/H/E ve hepside en iyisinden kaliteli şöförlüğünde var maşallah.. şimdi çıkıp RJH-KD-AJ-PR sana 3-4 te kafa çıkarıyorsa.. Bir sıkntı var.. bu grup araçlar içerisinde benim gözümde TM ile EH farklı diğerleride bu 2 araca hedef alır diye bakıyorum.. Şimdi çıkıp bu araçtan bi vti SR ile gazlayamaz üst segment bir araç pistonu farklı egz. var beyin var cart var curt var... Anlatmak istediğim Biz yancılar olarakta millete Hırs yaptırmaya gerek yok Sonuç merak ediliyorsa EH-RJH denemesinden sonra çıkar Bide AJ ile EH gazlar millet videoları izler yorumunu yapar.. bana Göre her zaman TM ve EH üstündür.. ama EH vtec'te hiç bir zaman F/H/E 'lu bir vti 5 boy atamaz 1.4is değilse o araçç.. Tuncay abinin bir ara iddiaası buydu Cut Out'lu zamanlarda
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuncay abiniz bana dıyorkı f/h/e tak bu şekilde seni 5 boy gecerım dıyor hadi s300 taksan dıyor en fazla 3 boy yaklaşırsın bana diyor gıne 2 boy saplıycam dıyor
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Salça yaptin onur biraz karisti ama olsun
    İyi giden bi araca piston ve egzantirik tak o araba ayar olmadigi surece hicbisey kazanmaz aksine geriye duser bunu herkes bilir zaten
    Neyse fazla yazmama gerek yok yazi bekleyelim ufak tefek dokunuslarimiz olacak sonrasina bakariz
    .

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Salça yaptin onur biraz karisti ama olsun
    İyi giden bi araca piston ve egzantirik tak o araba ayar olmadigi surece hicbisey kazanmaz aksine geriye duser bunu herkes bilir zaten
    Neyse fazla yazmama gerek yok yazi bekleyelim ufak tefek dokunuslarimiz olacak sonrasina bakariz
    biryerde Vafc demişsin speclerinde ayarsız halini vafc kurtarıcak mı peki abi s300 sen taksan tamam o zaman aj'ye rjh'ye 5 boy saplarsında.. şu halde egzantirik taksan bile zor
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 boy ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)