:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
aynen bende katılıyorum araç içi kameralar kurulsun iki aracada denensin mevzu bitsin ama engin abi kabul etmiş sanırım önerin daha hızlı olduğunu bu herşeyi oky liyor daha uzatmanın manası yok
Printable View
Sen önere kardeşim arabama birşeyler ilave ettim gel tekrar deneyelim dediğimde seninle denemeyecekmi ? dener ama bu diyaloglardan sonra zor.
Ben 10 tane adamla denedim bi tek senle denedikten sonra eve gittiğimde evdekiler sesimin kısılmasından dolayı bana hayrola maçamı gittin diye soru sordular :D
Hatta o denememizdede bana söz verdin video koymucam dedin ben sorun değil dememe rağmen yok yok kesinlikle eklemicem dedin sonra bi baktım arkadaş ısrarıyla 4-5 gün sonra video eklenmiş :D
Ben önemsemedim tebrik ettim kenara geçtim.
Denediğin herkesle kavga ediyorsun , arenle benle önerle bi düşün acaba niye ?
Biraz nedenini araştır abi ara sıra özeleştiri yap kendine zor değil..
geçmek için geçilmen lazım , her zaman geçeceğin arabalarla değil ara sırada seni geçebilecek arabalarla denemek profosyonelliktir geçildiğinde yüz yüzede forumdada tebrik etmek büyük erdemdir.
[QUOTE=_muhaRRem;6524356]
Denediğin herkesle kavga ediyorsun , arenle benle önerle bi düşün acaba niye ?
Biraz nedenini araştır abi ara sıra özeleştiri yap kendine zor değil..
QUOTE]
Bu yazdıklarım yeterli sanırım Muharrem.
Bu arada ben belki 200 deneme yapmışımdır şimdiye kadar bunu da hatırlatayım 200 de 3 sıkıntı.
Ama genede öz eşeltiri yaparım tabiki uyarın için teşekkürler,
Abi sen olayları hep eksik anlatıyosun o yüzden uzuyor.
Ogünde söledim önüne çıkmaya başladığımda direk geldin yanıma yanaştın tünel yaptın.
Ben bora abi ile denemediniz zaten demiyorum ama; SEN ARABAM ŞİŞTİ DİYORSUN BENDE DİYORUMKİ SİZ BENİ BENZİN ALIRKEN SAĞDA 10 DAK BEKLEMEDİNİZ Mİ BEKLEMEDİK DİYEBİLİRMİSİN?BANA BUNUN CEVABINI VERSEN YETER.
Ben ilk senle değil bora abi ile denedim yanlış mı hatırlıyorum die emreye sordum oda öyle hatırlıyor emin olmak için kameraya baktık kameradada öle istersen videoyuda koyarım..ilk başta bora abi ile deniyorum snra seninle deniyoruz sen bu arada basmıyorsun tabi araban soğumaya devam ediyor.
Sen millete 6 ya atıyoruz bırakıyor bırakmasa geçicem.ben onu zaten geçiyorum diyince sorun yok ben geçtiğim halde geçtim diyince mi sorun oluyor onu anlamadım.
Bide ogün araban şişti diye başta niye demedin peki bana dedinki senin araban güçlü iki kiş olması fazla farketmiyor demek dedin hiç ozaman şişme muhabbeti yoktu sonradan çıktı orataya.
Tekrar yazıyorum 10 dakka konuştukmu ok sonra dönüşe geçtikmi ok biz Bora ile 5-6 deneme yaparken sen benzin aldın sonra geldin benimle denedin ok.
Bun da hem fikiriz sanırım. Yok ben benzin aldıktan sonra ilk Bora ile denedim diyorsan o nun cevabını Bora verir ancak.
deprem oldu :D :D
Dogrumu hıssettık depremmıydı o :D
toprak bile isyan etti bu tartışmaya... :D :D
Ulan yemisim s2000 nini. Simdi bi baslicam konusmaya kalpler kirilacak. Ne icin kirilacak? Bitane ziktirici araba icin. Ee?
Ben buraya kendi goruslerimi yazayim da sonra beni saga sola cekmeyin. Enginin arabasinin kapak isli olmamasina ragmen Masallahi var. Bugun her s2000 sahibi kapaga dokunmadan arabasinin oyle gitmesini ister. Yalan yok. Ama Bana gore Onerin arabasi Engin' in arabasindan bir tık daha hizli. Bana boy sormayin cunku her denemede cok yakin gittiler. Zaten Engin de bunu kabul ediyor. Enginin burada tek anlatmaya calistigi 1-1 denerken arada atiyorum 1 bilemedin 2 boy max oluyor ise 2-2 denerken de yine ayni boylarin olmasinin mantikli baska bir aciklamasi yok arabam sisti diyor. Yoksa hangi araba teke tek 1 boy gerisinden gittigi adama 2 ye tek gecilir? Kimse kandirmasin kendisini. Arabam sisti derken debriyajin isinir her vites atisin belli zaman sonra seni yavaslatir. Ne bileyim motor herhangibir sebeple asiri isinir seni 1-2 boy geriye dusurur. Sebepleri arastirilir bakilir bulunur. Kimşe alayci tavirla araba siser mi demesin ayip etmesin. Aslinda hepiniz biliyorsunuz bal gibi sisecegini. Tarafsiz olun. Olamiyosaniz da safa yatmayin. Yakismiyor hicbirinize. Yuzyuze baktiginiz insanlarsiniz.
Gelelim Enginin bahsettigi olaya. Oner sana o aksam da soyledim. Seni kenarda 10 dk bekledik evet. Ama sen geldikten sonra hemen arabalara bindik ve ben Engin ile denemeye basladim. Hic denemediysem 4-5 defa denedim arka arkaya. Hatta birinde Enginin kapisinda yurudum. Hatta onu da arkamizdan videoya cekmissin. Simdi Enginin arabada sorun olmasa bana surekli her basmamizda 3-4 boy cikan adamin bu son basmamizda nasil oluyor da kapisinda gidiyorum? Benim araba mi efsunlandi biranda da haberimiz olmadi? Demek adamin arabada bir sorun var. İste seninle de o sorun ustune basti 2 ye tek. Engin bu soruna arabam sisti diyor belki de baska birsey var bunu ben bilmiyorum. Bakilir gorulur.
Sonuc olarak atina guvenen soforlugune guvenen cikar tekrar dener. Ben olsam oyle yapardim. Bak Muharremle de atistilar Muharrem atina guvendi cikti denedi gecildi kabul etti. Yoksa bu forumlarda atismanin sonu yok. Baska turlu de arabalar hizlanmaz. Sizden ricam bak ikiniz de benim cok sevdigim kardeslerimsiniz. Bir araya geldigimizde zevkle keyifle gece yarilarina kadar sohbet ediyoruz. Bu ortami bozmayin. Kucuk kucuklugunu bilsin buyuk de buyuklugunu. Muhabbetimizi edelim sonra her zamanki gibi sabahlara kadar basalim. Ama klavyenin tuslarina degil arabalarin gazina.
Hele su Flashproyu bi alayim soyle 1-2 boy geriden götünüzde geleyim de gorun siz sonra :)
Kalin saglicakla.
Engin abi zaten Önerin geçtiğini kabul etmiş
Halen niye tartışıyosunuz sonuçta Öner hepsinden hızlı ama 1 boy geçmiş ama 2 boy geçmiş son itibariyle HP hepsinden hızlı
Daha uzatmayın bence gereksiz yere tartışıyosunuz hepinizde yaşını almış insanlarsınız
Bora cok acık olmus yazdıgın yazı baska bır konusmaya yani a demeye gerek yok yok hep beraber gene gazlayacagız ii aksamlar
Ben sadece şişti olayına katılmıyorum. Seninde bu yazdığına göre toplamda 10-12 kere denemişsiiniz o zaman.. Ben benzin alırken enginabi 5-6 kere denediğinizi söylüyor sonra ben gelince ilk benimle denediğini söylüyor... sende diyosunki beni bekledikten sonra ilk enginle 5-6 kere denedik senle ondan sonra denedi diyosun.. çorba oldu iyice yani:D
fn2 içinden çekilen videolarda var abi ben ilk seninle deniyorum sonra cukla sonra sen cukla deniyosun sıra bu şekilde..yanlış hatırlıyosunuz.. 5-6 kere deneseniz gişeleri çoktan geçmiş olurunuz:)
harbi sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan neyse ne artık dahada kendimizi yıpratmıyalım..
illa birilerini geçmek istiyosanız gelin beni geçin yaw cai testpipe ile en yavaş s2k bende :D
hepsine maşallah sesler kulak pasını aldı..