Turbodan ziyade superchager daha keyifli:)
Printable View
Öner tebrikler kardesim diğer pilotlarida tebrik ederim sesler beni benden aldı yeter çok oZledim uzun zaman oldu:)
altdevir baskadır dıye o kadar tırmalamadık zamanında :D
Tum araclara masallah :)
Atmosferik ustu SC yapan herkes birgun turbo yapacaktir :)))
[QUOTE=onerbag;6518504]Redbull
Madem videoları sende koydun abi burdanda yaziyim sen ogün bana video çekmicez kendi aramızda dedin ama arabana kamera yerleştirende sensin.
Ayrıcs ogünde taktığını ama çekmediğinide idda ediyordun.Çekmediysen bu vido ne
yapma yaa gerçekten çok büyük ayıp etmiş terbiyesizlik yapmış redbull nickli abi seni tanımam etmem muhabbetimde hic olmadı isminin engin olduğunu biliyorum sadece yanlış anlama lafım sana değil gitmesi gereken yere sadece
Maşallah beyler ayağınıza sağlık :) Güzelmiş roll geceniz :) hepinize tek tek maşallah :)
Tüm araçlara maşallah, güzel bir geceydi kulaklarımızın pası silindi.
Ya engin bahanelerin arkasına sığınmayı bırak. Atmosferikte şişer en büyük örnek REG106dır. 2 denemede önde gittiği araba ile 3. denemede yan yana gitmeye başladı. Videolarıda var. Ama ne var ki sizin çıktığını akşam 4-5 derece belki var belki yok. Şu bahanelerin arkasına sığınmayı bırak. Arenle de aynı konular oldu zamanında.
bnm radyatör tıkalıymış abi değiştim iş bitti :D:D
şişme konusuna gelince bence N/a araç zor şişer ki o hava şartlarında en azından bi 8 10 deneme yapsan yinede bşy olucağını sanmam?? ki şöylede bşy var denediğin arabada aynı marka model yani başka bi terslik yoksa ya ikiside şişer yada şişmez:) engin abi senin hortumlarda yada radyatörde fln bi sıkıntı olmasın yani sence ne kadar gerileme oldu ben 106 ile bi 2 3 boy geri gelmiştim alper abinin dediği gibi?
Benim bahanem ne olacak bak koyduğum video da hp önde. teketek okadar oluyor fark. He malesef öne çıktğım videolar yok o yüzden farkındaysan yazmıyorum polemik olup uzamasın diye.
2 ye tek olan video da böyle bir gerçek var sadece onu atlamayalım.
Aren de yine benim dediğime geldi onu geçen arabayı çok rahat geçtim dimi.
4-5 derece olsun ne kadar farkeder 9400rpm dönen bir arabadan bahsediyoruz bunuda düşün.
Geçilemiyecek hiç kimse ve araç olamaz zaten bu olayın heycanlı ve sevkli tarafı bu.
maşallah araçlara.
atmosferik araç gayette şişer, ama bu speclere göre değişir;
kendi aracım da piston var 12.2cr, sıkıştırmam yüksek ve egzantrik olmadığından 2 deneme sonrası aracım direk geri düşüyor, yağ ısısı fırlıyor şişiyor 2-3boy geri düşüyorum.
şuna da inanıyorum 6*7 kere denemiş araçla hiç denememiş araç yan yana gelince dezavantajlı olan 6*7 kere deneme yapmış olan araçtır.