+90kg ciddi fark eder...
keşke bu kadar önem vermişken denemeye daha güzel bir kamera ile gitseydiniz
Maşallah !
Loading...
teke tek olan bendekı videolar
HP-CUK
s2000h - YouTube
CUK -RED
s2000r - YouTube
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Guzel bi geceydi iyi denemeler oldu arabami gormus oldum herkesin ayagina saglik..
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
Hp s2000 e maşallah hayalımdekı arabakazasız belasız kullanmanız dılegıyle
deneyen araçlara maşallah..
75 kg en iyimser bakkal hesabıyla 2 boy yapar.
hp farklını göstermiş..
deneyen araçlara maşallah. hepsi birbirinden güzeller..
Dr.ECU
Redbull
Madem videoları sende koydun abi burdanda yaziyim sen ogün bana video çekmicez kendi aramızda dedin ama arabana kamera yerleştirende sensin.
Ayrıcs ogünde taktığını ama çekmediğinide idda ediyordun.Çekmediysen bu vido ne
İlk yazında gazı bıraktığımı söylüyorsun senin videodan ben geçerken gazı sen bırakıyorsun daha ne diyim..
Ayrıca redin varex açıkkenki benimle ve seninle olan vidosu benim koyduğum 2.videoununson denemesinde var ordanda izleyebilrisin..
Ben redin varex kapaıykenki videosunu koymuyorum bile..
Bide biri bana şunu açıklayabilirmi 2 ye 1 beni geçemeyen araba teke tekte nası geçsin..
hepsine maşallah sesler kulak pasını aldı..
Crm performance
Öner yayinda ve yapimda emegi gecen tum arkadaslara tesekkur ederiz
Masallah araba ciddi hizli kazasiz belasiz![]()
Oner gecemezsin olm iddia etme yaw.bi dahakine hatirlat senin atmosferik basincini acsin Oz. Bu yetmio demek ki.
IN BOOST WE TRUST
Ben bir seyi merak ettim cukta egt problemimi varki sisme dediginiz olay gerceklesiyor afr nerelere cikiyor?
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben hp nin aynasını görebiliosam öndedirr zatenyanlışmıyım
13saniyeden sonra yani 18 de tentefelan arka gözüküyor bu nekitama kimse farklı bişiy söylememişkü
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
RED le ilk roll denemelerim. Arabada sadece filtre egzoz var. Daha headersim bile yokSadece 20 kg hafifletmem var. Sag koltugum takili. Flashpro + Headers ve de biraz daha iyi pilotajla RED' i hizlandiririz insallah
Tum araclara Masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)