Kardesim inanmak basarmanin yarisidir. Sen bas keyifle. Gecilirsen de s1000rr a gecildim dersin bosver :)
Printable View
Kardesim inanmak basarmanin yarisidir. Sen bas keyifle. Gecilirsen de s1000rr a gecildim dersin bosver :)
Cüneyt ben Zx 14 ten ölçü aldım ne gideceğini biliyorum havalar ısınsın kimseninde itiraz etmeyeceği iki s1000rr la deneyecegim biri Fatih digeri Erbıl gecersem başarmış olurum gecemezsemde yapacak bisi yok :) özgün dener o saatten sonra 47 den aşşa kurtarmayacak demektir 100-200 motor önde kalıyor dogru söylüyorlar ama 200-300 de motor kopup gitmiyor aynı mesafede kalıyorsun hatta yaklaşıyorsun 280 lere dogru bunu denediğim icin söylüyorum
Zaten denemenin deniz seviyesinde olması lazım
Ankarada motorlar dezavantajlı turbolar avantajlı
Yani ankarada cenk gecebilir ama istanbulda motor gecebilir
O yüzden deneme deniz seviyesinde olsun cuneyt sende gidersin sertanda gider hemde kendi aranızdada denersiniz
Bakarsın bende ninjalık yaparım aranızda :)
havalar düzelince denemek isteyen ulaşsın bana...o değilde bmw yapmadı yapmadı bir yaptı japonlara resmen gidin kumda oynayın dedi ::))yukarda arkadaşım hayabusayla pek fark yok yazmış..kardeşim inan alakası yok..şuna inan teknolojisi şuan japon motorlarının enaz 5yıl önünde..buda sanırım m tech farkı ::))
Fark yok derken teknolojik ve modern yapısını kıyaslamadım tabiki ben 2 yıldır araba kullanıorum daha önce 26 tane motor değiştirdim bu konuda tecrübeliyim artistlik yapmıorum yanlış anlaşılmasın sakın ama güç olarak hayabusa s1000rr dan güçlü tmm hayabusa belki iyi viraj alamıo bmw gibi kıvrak değil teknolojiside eski sonuçta yıllardan beri sadece 2 kasa değiştirdi ama hacim olarak çok güçlü ve sağlam s1000rr da gerçekten çok sert bi alet yeni teknoloji olarak 2012 zx10 da çok güçlü ve hızlı.sonuç olarak ben sadece güç bakımından kıyaslama yaptım
kardeş sen hala güç olarak hayabusa daha güçlü ezer deler geçer kimseyi tanımaz falan diyorsan.yanlış anlamada sen 26 tane scooter değiştirmişsindir.yada varsayalım sende hayabusa varken hiçbir arkadaşında s1000rr yoktur..
s1000rr hayabusayı üzer..
artı hayabusaya bindiysen kaç modeldi acaba onuda bilmek isterim?
standart motorları kıyaslarsanız orası ayrı mevzu.
saglam şekilde turbolanmış hayabusayı hiçbir araç ve s1000rr geçemez.
örnek olarak en güçlü hayabusadan biri olan ghostrider in makinasını gösterebilirim.
bu videolar harşeyi anlatıyor.
buda bonus olsun
supra 1150 hp vs turbo hayabusa 300 + hp
@turbo1
abi valla yaşına hürmetim varda bazı yorumların çok abest
üst videodaki gibi çok güçlü turbo hayabusalar varken hayabusa geçmek hayal ötesi.
standart hayabusalar hariç.
dostum bura techturkey.dier keko sitelerine benzemez.burda kimse inanmaz 25 yaşındaki adamın 26 motoru olduguna. o yuzden gerçeklere geçelim.sen daha çözemedin siteyi.burda bilen bilmeyen bellidir.insanlar anlar boş dolu konuşanı.
hacmi büyük diye güçlü yaptın.o zaman getir 4.6 mustangi herkesi geç.bu işler böyle deil.
size 26 tane satış evrakını gösteririm sonra yaşınız büyük olduğu halde özür dilersiniz tanımadan etmeden yalan söylediğimi nasıl düşünürsünüz ?