sizin orda keko çok canım kardeşim burası edirne avrupa oluo.demek ki keko forumlarından buraya geçiş yaptın.ister inan ister inanma
hayabusa harici neredeyse tüm motorlara sahip oldum allaha şükür ama babamı kaybettim tek destekçim oydu bütün motorlarımı almaya beraber gittik ama annem ile ikimiz kalınca mecburen bırakmak zorunda kaldım acıtasyon yapmıorum :) şimdide araba kullanıorum 2.5 sene falan oldu.mustang muhabbetine gelincede sana bi tecrübeden bahsediim arabaları kıyaslarsın kıyaslarsın işin içinden çıkamazsın arabaların sonu yok milyarlarca para yatırırsın gelir biri saplar ama sen dur ışıklarda golf gti ınla seni 500 cc lik 5-6 bin lik er-5 geçer gider öle bakarsın motor pahalı değil kıyaslanabilir ama arabada bu işlerin sonu yok.bi arkadaş sormuş hayabusa kaç modeldi diye beyaz 2008 model büyükçekmeceden ayhan amca vardır ihtiyar onun hayabusasını edirneden ist getirmiştim burgaz düzlüğünde 330-335 gibi hızlara ulaşmıştım ama işte yine yalan söylüyo olabilirim kusura bakmayın ;)
bide video izletiim eskilerden 25 tane scooter aldım sattım buda 26.motorum :)
28. April 2009 00:36 | Facebook