Msky bi bitse artık yuw?!?
Printable View
Msky bi bitse artık yuw?!?
Arkadaslar bu aksam kalkisimiz var... Iddiali herkezi bekleriz Her turden motorumuz var.. Iddiali iddiasiz..PARALI parasiz herkezi kalkis icin bekliyorum
Darkox
Bilgi icin muratsavu@hotmail.com
rc arac ıle kalkar mısınz. 0-400mt 2000$
Msndeyim bekliyorum
miniks msn ekleyebilirmisin?
noldu kalkılar yaaaaavvvvvv
hadi video
abi 11 de kalkıcaklardı.. heralde hala kalkıyolardır :)
Kalktılar
çoğu video ya çekemedik kameranın şarşı bitikmiş 1tane telle çektim sonra
Otoban polisi gelince dağıldık :D
bi tane videom var tel ile çektim
http://s296.photobucket.com/albums/m...t=Motorlar.flv
eee ben bu motorları gecerken secıorum. msupra ve kımlıgı belırsız motorları sadece goruntuyu dondurarak secıorum yaw. bence bı topspeed ıyı gıder. bence o kadarda hızlı deıl bu motorlar.
Msuprayı ile kalkar dediğimiz motor bunlar değildi polis brotherlar yüzünden kalkamadı onlar bunlar ilk kalkanlardı. Bunları standart şasili makinalar. Kalkan vardıda video yok işte YİİT de sağolsun kamerasını almamış :)
http://www.youtube.com/watch?v=Bf80_Oey5SI&NR=1
Gsx-r 1ooo Vs Msupra
eeeeeeee nedir şimdi bu video daki olay
orda herkes gördü motorcular görmek istemedi tabi msupranın araba yuzunden ayagını gazdan cektigini
Msupra alayına gider motor araba fark yapmıo o araca
boşwerin abi yaa isteyen istedigini düşünsün herkes biliyo msupranın gücünü yol vermemekle vs vs olmaz bu işler orda şahin olmasaydı nolurdu ???
msupra izmirde 1 hayabusa daha gectii...
youtubeda bi ton videodan bitek bunu buldular:D:Dneyse sevinmek onlarında hakkı:Dkendilerini kandırıyolar hala...
evet arkadaslar ismail abim 18 mayıs akhisar manisadaki drag yarısı icin geldigi izmirde eglenmek icin bi otomobil bulamadıgımız icin motorla deneyelim dedik.. aksam ustu bi motorcu arkadasla gorustuk ve saat aksam 22 de cesme otobanda bulustuk .. geldiklerinde 10 veya 12 motor vardı iclerinde birisi 2007 model hayabusaydı ve bu motorla denedik yaklasık 100 km suratle gazladılar ve gazı kestiklerinde 330 km delerdi .gordugum kadarıyla 1 veya 2 arac boyu ondeydik.. motorcu arkadas vites kacırdıgını soyledi bir daha denedik ..bu sefer ismail abim tek kişiydi ve gene aynı sonuc oldu ... yani bi hayabusa daha msupraya gecilmekten kurtulamadıııı ..... bu eglenceyi bize yasattıgı ıcın ismail CAM abime tesekkür ederimm....
kardesım sen bı kendını tanıtıver ılkonce uyelerımız bolumunde
bence bana sorarsanız canım kardeşLerim ismaiL uzunda kısa da dragta işi bitirdi 10 tane hayabusa gelsın arkalarına ip bağlasın ismail de onları ceksin hehehe
ben bilmemmmmmm :icon_tup:
msuprayı geçicek standart motor yok... bunu kabul etsin herkez. ancak iş motoru modifye etmek olduğu zaman işler değişiyo bunuda kabul etmek gerek... yani turbo type-r ın m6 yı geçmesi gibi, gözümüzü açmak lazım... pt yide tekrardan tebrik ediyorum... ;)
Arkadaşlar Ben Hayabusaya Hayabusa Demem Hayabusa Turbo Olmayınca Ayrıca Turbo Haya Busayıda Geçebilecek Bi Arabada Yoookkkkk
emınmısın? TR de belkı yok ama turbo busaları gecen supralar mevcut ;) gercı sertanın 1600 luk te gecebılır bence
1600 eyçpi mi? pöhhh ohaaa...
hee bırı 1100 1200 cıvarı dıgerıde 1600 cıvarı ıkı tanecık varda arkadasta :D
tr de turbo busa varmı gençler? :D bence var
turbo busa var , onu geccek suprada var :D
Yanlış bilmiorsam turbo bir hayabusa için 560 hp diorlar bu cok basit bir matematik kilo ve hp oranına gore onu gecieck arabanın en az 2500hp falan olması gerekio tr de böle bir supra varmı bilmiorum eger biliorsanız bizde ögrenelim :) hatta busa hazır kafa belgesiyle duruyor 560hp buluşturalım bizde izleyelim memleketin en hızlılarını:)
ya iyi güzel diyosunuzda o güçlerdeki motoru kim kullanıcak?:) 400 500hp bir motordan bahsediyosunuz:)
560 hp busamı.
bana gercekcı gelmedı.
hersey kılo hp oranı deıl bunu bı anlamak lazım bastan :)
Ya aslında cok haklısın inan gözümle görmesem inanmazdım hatta calıstırmasa gercekten inanmazdım tr de böle bir makinanın varlıgını yabancılar bilior biz bilmiyoruz manisada stage 3 tamamiyle USA montaj turbo busa var hatta bu adamın 3 tane daha busası var :) ve muthiş müthevazi pazar gunu bizi kırmadı motoru drag pistine getirdi hatta anons bile yapıldı busayla msupra kalkıcak die ama ismail agbinin acelesi vardı veya başka bişi oldu bilmiorum olmadı ki zaten 1600luk supra gecer diorsunuz keske imkan olsada denetsek Dogan agbi istediğimiz yere gelir haa motoru kullana bilirmi sorusuna herhalde oglu cevap verir 10 yasında altındaki motoru gormelisiniz:)
Sonuc böle bir adamın bizim toprak larımızdan cıkmıs olması gercekten gurur verici manisaya yolunuz duserse mutlaka ugrayın emin olun sizede vericek bir bardak çayı vardır.
best sı kardesım.. vıdeolar bolumune bı bak senın ıcın ekledım ...
Ok kardeş bakıyorum bilgilenmenin yaşı yok :)