ıyı tamamda abı 560 oldugunu nası anladın onu yazmamıssın.
ya olsada onemlı deıl onuda gecmeyı versın:p
msupra kahramanımız bızım:D tamamı ankara montaj;)
Printable View
Kardeş ben forumlarda ikili dialoglara girmem sadece bildiğimi gördüğümü paylaşmak istadim video beni tatmin etmediki yorumlardan izleyenleride etmediği belli oluyo ayrıca ben Tr de böle bir makina var ve gördüm bunu anlatmak istedim ben bununla guruduydum sizinde duyacagınızı dusundum konu bukadar iyi geceler:)
iyki doğdun nice mutlu yıllara ama makina var
İyinin iyisi daima vardır...:icon_tup:
stock hayabusa motoru ile yapılmış mini f1 aracı :)
http://www.suzukisport.com/english/p...h_style_fl.jpg
m supra ile yürüecek hatta onu geçebilcek stock motor var
bknz y2k :D:D
ama onun motoru trübin motor ( helikopter motoru) top speed 400 + ( o hızla radara girip hapse giren varmış amerikada)
miniksler e videosunu göstermiştim youtube dan..
ha tr de varmı? hayır yok :D , tr de mspurayı geçecek stock motor varmı? gene yok :)
modifiyeli olarak da geçebilcek çok fazla olduğunu da sanmıyorum,ancak işte o 560 hp denilen busa ihtimal geçebilir...
ha şunu da dikkate almak lazım, 1000 hp ve 1500 kg bi araç 2 tekerlekten çekiş yaptığı halde ( lastik ölçüleri kalın ve 2 lastik sonuçta) rolling yaparken bile tehlikeli bi şekilde sarıp kontrolden çıkabiliosa
560 hp ve 500 kg den hafif bi motorun tek teker ve daha ince lastik ölçüsü ile kontrolü ne derece zordur tahmin edin :)
millete kolay geliyor hp ler KM ler.turbobusa 400yapsın bakalım süren kişi o hızlarda üstünde ne kadar zaman kalabilicek G kuvvetine ne kadar zaman maruz kalabilicek.TR de çok yüklü supralarda var msupradan hızlı.0 dan kalkabilcekmi bakalım turbobusalar kalkana kadar supralar geçer benim görüşüm.
bu m supra hakkında o kadar cok şey konuşan ınsanlar varkı bılıp bılmeden bır coğunun kafasını karıştırıolar ama butun gerçekler burda yazıo sanırım..Gerçekten emeğe saygı mest olarak seyredıyor okuyor ve elımden geldığınce canlı olark duymaya gelıorum sesını, arabamı yapmadan keşke m suprayı seyredıp tadını az bişey almış olsaydım gorsellık uğruna harcadığım onca parayı mekanık yolunda değerlendırmek ısterdım.Gerçekten imrendırıcı bı makına Allah kaza bela vermesin....
Videoda Msupranin geçtiği hayabusanin sahibi motoru yeni aLmiş we o kadar fazLa kuLLanamamiş acemiymiş diyorLar dogru mu biLmem
Sadece bir tane hayabusa geçmediki msupra :) yada sadece 2-3 tane motor geçmedi ki? gittiği her şehirde buna benzer sahneler yaşanmış zaten :)
ismail abi çeşme maceranı anlatırmısın :)
ne oLmusLan tolga merak ettım draglara gelirken evde cesmeLeri acık mı bırakmiş ismail abii su basmiş sora evi ahuahuahuahuaha..
http://img60.imageshack.us/img60/7753/snv32292gs6.jpg
utku delisi ve turbo busa :D
utkununda şapka hep yamuk :)
uLan bende scootera binersem böle seneye fena hayabusacı oLurum he...ustunden inmıyom cok sevklı trafık sorunu yok..alıştırıyom kendımi 100 yetmez oldu..
hangi dynoda ayar yapılmış biliomusun USA li cengizin yüksüz dynosunda bu nedemek ilk cıktıgı gün krılcak demek :) nedne yürümüo bu hayalar turbo olanları falan sanıosun :)
editttt.....