hersey kılo hp oranı deıl bunu bı anlamak lazım bastan![]()
Ya aslında cok haklısın inan gözümle görmesem inanmazdım hatta calıstırmasa gercekten inanmazdım tr de böle bir makinanın varlıgını yabancılar bilior biz bilmiyoruz manisada stage 3 tamamiyle USA montaj turbo busa var hatta bu adamın 3 tane daha busası varve muthiş müthevazi pazar gunu bizi kırmadı motoru drag pistine getirdi hatta anons bile yapıldı busayla msupra kalkıcak die ama ismail agbinin acelesi vardı veya başka bişi oldu bilmiorum olmadı ki zaten 1600luk supra gecer diorsunuz keske imkan olsada denetsek Dogan agbi istediğimiz yere gelir haa motoru kullana bilirmi sorusuna herhalde oglu cevap verir 10 yasında altındaki motoru gormelisiniz
Sonuc böle bir adamın bizim toprak larımızdan cıkmıs olması gercekten gurur verici manisaya yolunuz duserse mutlaka ugrayın emin olun sizede vericek bir bardak çayı vardır.
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Ok kardeş bakıyorum bilgilenmenin yaşı yok![]()
Kardeş ben forumlarda ikili dialoglara girmem sadece bildiğimi gördüğümü paylaşmak istadim video beni tatmin etmediki yorumlardan izleyenleride etmediği belli oluyo ayrıca ben Tr de böle bir makina var ve gördüm bunu anlatmak istedim ben bununla guruduydum sizinde duyacagınızı dusundum konu bukadar iyi geceler![]()
stock hayabusa motoru ile yapılmış mini f1 aracı
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
m supra ile yürüecek hatta onu geçebilcek stock motor var
bknz y2k
ama onun motoru trübin motor ( helikopter motoru) top speed 400 + ( o hızla radara girip hapse giren varmış amerikada)
miniksler e videosunu göstermiştim youtube dan..
ha tr de varmı? hayır yok, tr de mspurayı geçecek stock motor varmı? gene yok
modifiyeli olarak da geçebilcek çok fazla olduğunu da sanmıyorum,ancak işte o 560 hp denilen busa ihtimal geçebilir...
ha şunu da dikkate almak lazım, 1000 hp ve 1500 kg bi araç 2 tekerlekten çekiş yaptığı halde ( lastik ölçüleri kalın ve 2 lastik sonuçta) rolling yaparken bile tehlikeli bi şekilde sarıp kontrolden çıkabiliosa
560 hp ve 500 kg den hafif bi motorun tek teker ve daha ince lastik ölçüsü ile kontrolü ne derece zordur tahmin edin![]()
millete kolay geliyor hp ler KM ler.turbobusa 400yapsın bakalım süren kişi o hızlarda üstünde ne kadar zaman kalabilicek G kuvvetine ne kadar zaman maruz kalabilicek.TR de çok yüklü supralarda var msupradan hızlı.0 dan kalkabilcekmi bakalım turbobusalar kalkana kadar supralar geçer benim görüşüm.
bu m supra hakkında o kadar cok şey konuşan ınsanlar varkı bılıp bılmeden bır coğunun kafasını karıştırıolar ama butun gerçekler burda yazıo sanırım..Gerçekten emeğe saygı mest olarak seyredıyor okuyor ve elımden geldığınce canlı olark duymaya gelıorum sesını, arabamı yapmadan keşke m suprayı seyredıp tadını az bişey almış olsaydım gorsellık uğruna harcadığım onca parayı mekanık yolunda değerlendırmek ısterdım.Gerçekten imrendırıcı bı makına Allah kaza bela vermesin....
Videoda Msupranin geçtiği hayabusanin sahibi motoru yeni aLmiş we o kadar fazLa kuLLanamamiş acemiymiş diyorLar dogru mu biLmem
Sadece bir tane hayabusa geçmediki msuprayada sadece 2-3 tane motor geçmedi ki? gittiği her şehirde buna benzer sahneler yaşanmış zaten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)