kanka aktıf 13 yıldır trafıkteyım daha durduran calısan eden olmadı :D selektor ve aksam eve bı cuval ya..k la donmekten baska :D
Printable View
Keşke forum amacına uygun olarakta paylaşım yapabilsek :D
BIRDY NAM NAM - GOIN' IN (SKRILLEX 'GOIN HARD' REMIX) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
Sarı S2k yakında foxta :D
Bizi izlemeye devam edin..
Youtube linki olsa keske..
Bir gün bende 106 varken makas atıp ilerde sağdan ağır gtmeye başlamştım, bir tanesi geldi üstüme kırmaya el hareketlerine başladı ben sapağa girerken o bariyere vurmaktan zor kurtldu bana söverken :D arada çıkıyor yani yavaşlarsan yetişirse :)
Bir günde bir arkadaşımın sıfır insignia'sının yanına gelip seni kimin üstüne kırıyorsun diye çaktı çocuğun arabasına kendi sıfır gbi jettasıda mahvoldu bizim arkadaşn arabada :)
Youtube linki alalim bi zahmet .
Keyifli bi video olmuş.
+ Cam car nasıl zınk diye şerit değiştiryo ya lastiklere yapıştırıcımı sürülmüş :) yayda yok galiba arabada direk şaseye kaynaklı tekerler sanki
+ Şarkıda güzelmiş bayağı saolasınız indirdim dinliyorum :)
- Çok kısa olmuş video devamı gelse bari :D
ölüme meydan okudular
ibretlik görüntüler
:D
@fox tv :)
Sol kulaklarda çınlama var mı? :D
Şaka bir yana zevk alarak izledim. :)
Kovalamaya çalışan çok oluyorda durduran olmuyor. Ama bir gün bir tane gelin konvoyuna salça olmak zorunda kaldım. Adam gelin konvoyunu bıraktı peşime takıldı. Aramızda 1 km kadar mesafe varken İncirli Ömür yokuşunda yol birden durdu ve çok ağır devam etmeye başladı. Bende öyle radyoda kanal değiştirim derken aynada üstünde takım elbise içinde takım elbisenin yeleği ile koşan bir adam gördüm bana doğru. :D
Çok tatlı video olmuş, çok iyi tutunuyor bu Auris maşallah beklemiyordum bu kadarını.
Herhalde hem bu kadar basık olup hem bu kadar gezen bir tek FUR vardır.