Yapmayın bak özendiriyorsunuz... : ))
Printable View
Yapmayın bak özendiriyorsunuz... : ))
Aynı jantlar var en son gördügün sekilde hatta ondan sonra 1 cm daha indirdim.. :)
Rica ederim abicim ne demek avatardada cok güzel durmus..Görüselim insallah.. :)
Muhtemelen a3 le olur cam carda a3 olur bu sefer.. Yada 2 go pro ayarlasak biri onda biri bende daha hos olur.. :)
Ciddi yol tutuyo moruk ve inan yüksek hızlardada böyle maasallah.. :)
güzel olmuş güzel :)
o yol tutuşlarına hayran kaldım böyle sanki hiç oynama yok gibiydi. bende çok zorluyorum zaman zaman ama güzel oynuyor o zamanlarda.
keyifli olmuş maşallah auris iyi yol tutuyo, bulursanız devamını yoksa yenilerin bekliyorum
auris iyi tutunuyorda en korktuğum mevzu sert bir asfalt geçişinde sekmesi ve direksiyonun kaçmasıdır aman diyeyim.
yakıştımı hiç sizin gibi gençlere :)))
Furkan çekim yapan araç senin sanırım, arada macera aramışssın gibime geldi :)
Furkanla bi kac kere atraksiyon yaptik :) benim corsa ve fur ben corsada furkan kendisi, bi kere ben furda furkan benim corsada :) f10 320d ci cok bozuldu ama :D son kezde ben a3 le furkani yalaladim :D ama benim oldugumu bilmiodu ahahaaaaa
Bi keresindede furlayiz cekime gidiyoruz. Uzay mekigi bi beyaz auris geldi isiklr cakrlar falan :))) gazladi arkadas kendince bende furkani gazladim :D arkadasi hacli seferi gibi bozguna ugrattik :) ertesi gun facede yazmislar furun altinda bunu fena gectik diye :D ahahaha
dua edin eser artık gazlamıyor :D :D
stp bey fren lambaları yanmayan sabit hız gidilen bir prformans bekliyoruz:D
Maşallah , Auris yapışmış asfalta zıp zıp gidiyor :)