[QUOTE=STP;6531471]sabıt hız gıdılen nasıl bısı oluyo len![]()
60 70 trafiğinde 100 110 fazla düşünme şansın olmadan fren ışığın yanmadan ne çok hızlanabildiğin nede yavaşlayabildiğin trafik başkan sen anla inceliği![]()
GoPro 120 derece FOV ile çok geniş açı ya herşey olduğundan daha geniş daha rahat ve daha basit duruyor. Ve daha yavaş duruyor. İğne deliği olsa 2 şeritmiş gibi oluyor. Onun kameranın amacı kaska felan takıp görülen herşeyi göstermek ama olduğu gibi değil. Bide balık gözü efekti var. Misal bir üst geçite doğru yaklaşıyorsun üst geçit bildiğin camı kubbesi gibi yuvarlak. Dümdüz değil. Fotoğraf makinası ile öyle olmuyo. Bundan 7-8 sene önce foto makinası ile güzel çekim oluyodu. Ama o zamanda vantuzlar yoktu. Arka koltuğa tripod koyuyorduk. Sonra sert manevrada tripod düşmüştü 1-2 kez.Hatta videosu olucaktı bir yerde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende furkan abiyi kafamda 1-2-3 yapıp bırakan low'N slow gezen biri diye canlandırmıştım yanılmısım...
şaka bi yana abi aracınada pilotajınada maaşallah
ne olmuşsa o müzik başladıktan sonra olmuş..ben seyrederken keyif aldım.. teşekkürler paylaşım ve çekim için..
![]()
Asıl sancı uyandığında..
iki aracada masallah allah kaza bela vermesin , ben kütük gibi gereksiz direksiyon kırma haricinde bişey göremedim auriste yani o aradan normal şekildede geçilir neden öndeki aracı silme geçip arada yer varken dipte kütük gibi kırılıyor gereksiz yere yada ben videodan mı farkedemiyorum ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)