Modifiye Sadece Motor Gücü ve Hızmı ?
Sana Göre Belki Öyle Bana Göre Görsellik Zevk Bu.
Ama Keyiflede İzliyorum Yapılan Arabaları ve Takdirde Ediyorum.Ama Bu Adamın Takdir Edilecek Yada Tartışılacak Bir Yanı Yok Bana Göre Drek Danger ;)
Printable View
iyi fren yapıo hakkını yememek Lazım :D
konuyu yumuşatalım biraz izleyinde neşeniz yerine gelsin :D:D:D:D
http://de.youtube.com/watch?v=cldKApd425g
walla önümde spin atan arabadan kactıgım gün aklıma geldi yarısırken. Darma duman olmustuk hepimiz. Bidaha basmam dedim gecen gün Kemer de slalomdan dönerken m3 subaru benim araba yolda grup halinde gitmey urascaz die baya yardırdık :D (tugral)
Yaaa neyi tartışıyosunuz=)Yapılan haraketler fln geçtim hepsini herkesin saçmaladığı olur okadarda=)okunuşmalar için ekstra çaba lağzım yoksa trafiktekileri geçtim ben=)bari video çekiyosun sus dimi=)
şimdi gelir birini yapın der aynısını ne gülerim ha :D
auhhau ole deme ozgun ii fren yapmiš cocuk ama:d cagdas ii bi konuya deyinmis:Ddemmeki neymiš egerki sačmaliyosanfrenlerin kuvvetli olcakmis hahahahaa:D
bu arada ben eminim yapsin bi kisi daha aynisi takdir ediiyim:D kolay diil;):D auhauhauhahau
herif yutubiyi içine etmiş zuhaha cıkarın bunun gibi mahocanları caddelerden
Özgün yanındaki kızın gazına gelmez doğuştan gaz zaten :) bu arada o gece arabadan serenceyle yiit sarhoş gibi indi passattan nedeni anlaşıldı ahahah
Bi an bunu izleyince aklıma sabah tw de izlediğim haber geldi bi bmw e-5 dolmuşa gibi bişiye patlamış arkadan bmw nin içindeki çocuk ve kız arkadaşı ölüydü.
Yazık bu arkadaşlara çok sakat şeyler yapıyorlar ya...
yutubi :hahaha:
guzl video begendım
bmw sanki elemandaki araçta e36 gbi geldi gözüme konsol.
araç banada e36 gibi geldi..videoda orjinal değil galiba bu kadar hızlısını hiç izlememiştim :D
ben hiç yapmadım bu makas olayını çünkü araba uygun deil ama yapılan aracın içinde bulunmuştum her dk yusufffff :D eğlencesi var dikkatli oldukça.:D
ankarada cok sert olmuyor bu makas olayları....ıstanbullular abartıyor resmen....
Araçın markası ne acaba? Çok iyiymiş frenleri.
e36 araç bana kalırsa.
bence frenden ziyade lastikleri iyi :) frenajda yanlıyor ztn fark ettiyseniz :D
Bi kaza yapsalar içindekilere deilde çarptıklarıa acırım böyle trafikte butarz şeylerin bi anlamı yok o kadar organizasyon var o kadar boş yol var okadar arabası olan adm var git onlarla kalksana be adam.