Videoyu eşime gönderdim; eşim ve arkadaşının tepkisi;
Biz misal Bağdat caddesinde sıkışık trafikte inelim, o gitsin dolansın, belirlediğimiz saatte de istediğimiz yerden gelsin alsın bizi; şeklinde oldu
Kadın milleti işte, ne bekliyorsun ki, ama Audi'yi de aştılar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yani kısaca önceden belirlenmiş bir bilgisayar araca şuraya parket diyor ve parkediyor. Active line assist ile otoparka girmesi ve şeritleri kullanması en zor kısım muhtemelen. Onun dışındakiler yeni teknoloji değil zaten.
Sonuç olarak güzel sistem tabiki de Google Power Lap yapabilen sistemi geliştirirken bunlara çok da şaşırmamak lazım
Türkiye'de bu niye patlar:
- Küçük arabalarını kamyon gibi parkedenler
-Otoparkta çizgiyi ortalayanlar
-Otoparka çapraz parketmekten zevk alanlar
-önünde böyle bir araç olursa parketmesini beklemeden arkasından girmeye çalışacaklar, tabi korna gürültü kıyameti saymıyorum bile
-yolun üstüne parkedenler
türkyieye yollananlara yazılımda ek argo kelimelerde eklemeleri lazım misal park yerinin birisi dalıcak kornaya bazıcak araba "Lannn" diye ses gelicekbunun gibi forumda yazamıycağım argo ve küfürleride eklemeleri lazım yazılıma
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kadın milleti abi boşverbiz ne diyoz onlar ne diyor araba kendini park ediyor diyoz yok gezzin dolaşsın sonra beni alsın
neyle neyi satın almak istiyorlar
eski kız arkadaşıma otomatik araba getirdim ögrensin diye dedigi laf şudur
otomatik vites guzelmiş keşke şu direksiyonu döktürcek bi sistem olsa dedi dedim cek saga![]()
Bu nasil is insan kafayi yer.yakinda havalanip biyere inis yapar bunlar
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
ben arabayı küçük hızlrda el frenini bi kaç diş çekip arabadan iniyordum araba benden sonra duruyordu bak benim sistemi geliştirmişler![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
istanbulda arabayı park et diye gönderdiğin zaman en az 2 semt öteye gider , belkide gidemez benzini biter![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bir sonraki nesiller vites değiştirmek için debriyaja basıldığını hayretler içinde tarih kitabından okuyacak.
Kendisini süren araçları hep gereksiz buldum öyle de bulacağım.
tövbe bismillah...avmlerde arabasının yanındakilere bi düt kornası yapıp ''pardon çıkıyor musunuz? '' da diyebiliyorsa tamam işte sal avmnin otoparkına gezsin dursun
![]()
What Goes Around,Goes Around
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)