maşallah araclarınıza
güzel eğlenmişsiniz![]()
maşallah araclarınıza
güzel eğlenmişsiniz![]()
olm kasapı neden pis emellerine alet ediosun. Adam zaten haftasonu dağdaydı.
IN BOOST WE TRUST
yanlış yerlerdesingelecektiniz mimaroba yanyola bomboş 5 şeridin tadını cıkaracaktınız
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Saolasin tesekkurler
Tesekkur ederim
Ne zaman siyirmamistim ki
Benim icin artik rituel oldu
Yok ya kar gundemi kapandi birdaha yagarsa akillarina gelirse alirlar ama plakalar gozukmesin diye uzunlari actik cogu yerde
Tesekkur ederim
Saolasin tesekkurler, VSA yok bende. Mehmet arkadasimizinki de kapaliydi. Daha hardcore takilacaktik ama tumsekler falan vardi ara ara, riske atmadik. Donerken ve hizlanirken fena degil ama dururken biraz zorlaniyorduk.
HAHAHAHAHA
Evet ya gunduz cekiminin yeri bir baskaEline saglik vallahi, o sabahta cidden guzel video cekilirdi sizin oralarda elimiz bos donduk oralardan
Tesekkur ederim, calismadan ziyade yeterli ekipman yoktu, bir elde kamera bir elde direksyon sekli karda s2000 kullanmak pek kolay olmadi
Tesekkurler, videolari kirpmamizin nedeni tumsekler oldu
Lastikler kis lastigi, kar lastigi olarak gecmiyor bendeki Achilles
Tesekkurler
Insallah yakin zamanda yapacagiz ay sonu kar ihtimali varmis yine
Tesekkur ederim, 4 mevsim lastigi var fakat bizdeki kislikti. O karda yazlik lastiklerle arkadan cekerle ilerlemek baya imkansiz, ilk gun biraz yakalanmistim gecen yagdiginda.. Kalip rezil olmaktan kil payi kurtardim
Tesekkur ederim
Iste benim gibi bir kirik daha bulunca bunlar oldu
Tesekkurler
Hahah, geldikten sonra baya isteyerek devam etti. 2 kirik bir arada cok eglenceli oldu
Tesekkur ederim
Aynen, her karda rituel olarak yapiyorduk bundan sonra daha guzel videolar olacak insallah.
Tesekkurler
Biz biraz engelli kosu yapmak istedik, birde kesif gibi gittik baya bol karlara falan girdik arabanin limitlerini gormek icin
ama birdahakine ugrariz
![]()
yok haci kar-kis S2000'in isi degil yadireksiyon acisi az oldugu icin diye dusunuyorum
ustu acik gezmek cok guzel valla tek fantezim sicakliga bakmadan ustunu acar gezerim ben de olsam![]()
Baya keyifli olmus,yalniz gecen seneki snowboard spoiler fantazisi daha da guzeldi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ikinizede hll olsunçok eğlendiğiniz belli
etraftaki insanların devamlı tehlikeye atıldığı gereksiz apaçi s2000 videoları izlemekten sıkılmıştık![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
maşallah güzel video olmuş ama kafama takılan şey yanlarken kar buz parçaları çok sıçrıyo buda aracın boyasına zarar vermiyomu.
SUS un spoiler çok hoş
kazasız belasız maşallah iki aracada..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Sana bir tiyo verim abicim seni çok fena kazıklamışlar arazi aracı diye s2000 satmışlar sana.
Birdahaki sefere coilleri en yükseğe alıp araziye girmeni bekliyorum senden.
Güzel eğlenmişsiniz helal olsun.![]()
maşallah iki aracada sus un sesi süper.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Tesekkurler
Biz bir problem gormedikDireksyon acisini pek zorlamadik
Tesekkurler. Gecen sene o biraz mecburiyettendi aslinda, yanimiza boardu baska turlu alamadik yine daga cikarken yerine konacak : D
Tesekkurler Safak, en iyi sekilde temsil etmeye calisiyoruz
Tesekkurler. Yerde bolkar vardi baya yumusakti, onlari attigi icin ondeki arac zararli olmadi. Boya korumalarda tuz icin bire birdi
Tesekkur ederim, ilk taktigimda baya buyuk gelmisti ama zamanla alisiliyor simdi onsuz ciplak gibi
Hahaha, saolasin GokhanAirRide alip offroad a gidebilirim :P
Cok tesekkurler
Tesekkur ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)