bu da benim gectigim s1000rr ile istanbuldan Serkan ERGAN isimli arkadasın gsxr1000inin denemesi.. bi fikir versin gsxrla gecicegini düsünen arkadasa
Stock s1000rr vs K9 gsxr ( hep300 ) - YouTube
arkadaki zzr ben degilim benim videodaki standart zzr![]()
bu da benim gectigim s1000rr ile istanbuldan Serkan ERGAN isimli arkadasın gsxr1000inin denemesi.. bi fikir versin gsxrla gecicegini düsünen arkadasa
Stock s1000rr vs K9 gsxr ( hep300 ) - YouTube
arkadaki zzr ben degilim benim videodaki standart zzr![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
buyrun bu da baska s1000rr sürücü kötüydü diyenler icin
s1000rr vs kawasaki zx14r 2 - YouTube
buda arkadaşımın hp4 ü
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Arkadasımın HP4 ü dedigin videodaki adam zaten FAtihhayır denemedik Fatihle bu gelişinde. Arkadasın Fatih istanbulda haberin yok mu
![]()
Hatta bu pazar seni gecen hayabusayida fatih hp4 le gecti yanlismiyim![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Neyse ben uzatmiyorum s1000rr gececegini dusunen gelsin abicim 100km hadi 110km de istediginiz zaman denerizbu arada cenk abi cok sukur hizli nefes kesicek arabalara istanbulda binebiloyoruz o yuzden malin iyisini ayirt edebilirim sen gel gerisini bana birak
sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
öndeki motor arkadakiler sucuter kalmış gibiyanlız öndeki motorun hemen arkasında biri var takip eden
)) gölgesi yaklaşa bilmiş sadece
))
King performance
bu konunun en başındaki ilk video o gün cekilmiş videoO gün Fatih de Eyüp abi de beni gecti. O gün dedigim gecen sene yalnız
YAnlış biliyorsun videodaki hayabusayı geciyorum ama fatihin gectigi gibi gecmem mümkün degildi o gün cünkü onda 45 dişli vardı bende 41 dişli vardı farklı tip yarıslar icin ayarlanmıs motorlar yani
bu videoyu shifterimdaki problemi anlatmak icin üretici icin hazırlamıstım ama sana fikir verir sanırım..
dakika 1.59 FAtihin kalktıgı hayabusa ve K9 var
shiftererr - YouTube
beyaz supranın eski deneme videoları
http://www.techturkey.com/forum/vide...12-ankara.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)