Denemeler guzel oldu. Kavaciktada ayak ustu sohbet fln rekabet yok zaten en guzelide bole olmasi. Bence deneme yapilirken ayar atilmasida cok iyi , en azindan aracin eksigi noksani nedir gormus oldu orhan abide
Gıderken gelırken kı aradakı fark baya oldu. Gelırken guncel ayarla. Daha ıyı tutundu rjh..
Su eh'le denemesını cok merak edıyorum acıkcası ?
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
valla dun bende gelıcektım ama yoldan geldıgım ıcın uykusuzdum o yuzden gıtmedım eve geldım bayılmısımm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dün gece bazı kişisel problemlerimden dolayı AJ yi çıkartamadım. videoları gorunce de fena halde pişman oldum açıkçası.. çok keyifli denemeler olmuş.. GTC ye binmiş alt devir üst devir onun bunun devri her viteste AJ ile yanyana da gazlamış biri olarak söyleyim RJH yi bu videolardan sakın he kıstas alarak saçma yorumlar yapılmasın MAŞALLAH çok güzel yürümüş.. Orhani abi hafta sonuna egsoz yetişirse çıkıp deneyelim tahminimce önümde yürüceksin zaten o yüzden çok keyifli olacaktır deneme. ama yinede bir görmekte fayda var.. Ama bu haliyle RJH EH in bildiğimiz halinin önünde olacaktır diye tahmin ediyorum... ama her ne olursa olsun sonuç keyifli bi deneme izleyeceğimiz kesin.. belki bir sürpriz yapıp aralarına gireriz ama dimi ONURcan
bu arada sanırım ikinci vidodaydı AYKUT abi dur dur geçiyoruz lafına koptum ya![]()
kaancım saolasın. Sende hazırla aracını guzel denemeler yaparız daha.
Haha oda ole bı laf oldu gıttı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)