Maşallah iki araca da. Bu arada GTC 1.6turbo mu yoksa 2.0 turbo mu?
Printable View
Maşallah iki araca da. Bu arada GTC 1.6turbo mu yoksa 2.0 turbo mu?
Haplı GTC :)
bide hafıf jant aldıkmı dahada guzel olur sıyahlı alangırlı :D
Güzel denemeler olmuş , maşallah araçlara.. Dostane denemeler gibisi yok ;)
Araçlara maşallah gtc güzel gitmiş.
Vti nin seste yıktı ortalığı.
Onurcanin kameramanligida sahane gozum bebegine dogru vurduruo isigi hahahs
güzel olmuş denemeler hem göze hem kulağa hesabı :) GTC ye tebrikler başarılı gitmiş gerçektende,,,bu arada stock olarak 1335kg 1.6 turbolar 2 kişiyle 1400 kg nun üstündedir ağırlığın yane ;)
biçok yerde 1210kg yada 1290kg gibi rakamlar dolaşsada alakasız ;)
fazla kurcalamadan ne kadar yürürüm diyosan özellikle jantlardan hafiflemek güzel farklılık yaratır,,,ama koltuk ıncık boncuk sökme işine girme bence arabalarımız donanımlı bol oyuncaklı keyifli arabalar değmez bence ;)
yok koltukları flan sokemem. bı ara spor koltuk alıyordum fakat koltuklardada aırbag :D varmıs. en ufak sokme takma ıslemınde arızaya gecıyor araba. o yuzden bolesı daha ıyı. fakat dedıgım gıbı yakın zamanda jantları degıssem cok ıyı olacak. 16" ın aslında hafıf jantını bulablrsem cok daha guzel olur. 17 kocaman kalıyor arac uzerınde.
evet hafif 16 bi jant düşünebilir fark yaratır kesinlikle ,,,spor koltuk için koltuğun altındaki airbag sensörlerine direnç takarak yanıltma yapabilirsin belki ...
Bu yanıltıcı olayı %50 rısklı. En ufak parca taktıgında yada soktugunde hemen arıza ısıgı yanıor.
Araca yapacağınız en güzel hareket 16" hafif bir janta geçmek olur.
bir de filtre sisteminde bir değişiklik yaptınız mı GTC ye ?
Fıltre sıstemınde herhangı bı degısıklık yok. Sabah ıse gıtmeden once bı ara servıse ugrayıp fıltre kutusunun ıcıne bı hava tutturmustum :D kı bızım aracların fıltrelerı flanda her opel servıste mevcut degıl. Dagıtıcıdan 1-2 gune gelıyor.
16" jant olarak baktım fakat nette seklı semalı guzel bulamadım gıbı bısı.