Kutu içi bir KN ve filtreye panjurdan gelen ara emiş borusunu biraz daha büyütürseniz ciddi katkısını görürsünüz turbo araçta...
Motor içi fotosu var mı aracın merak ettim 1.6Turbo'ların orjinal filtre kitini...
Printable View
Kutu içi bir KN ve filtreye panjurdan gelen ara emiş borusunu biraz daha büyütürseniz ciddi katkısını görürsünüz turbo araçta...
Motor içi fotosu var mı aracın merak ettim 1.6Turbo'ların orjinal filtre kitini...
fotolara baktım fkat bulamadım. Daha onceden acık fıltre almıstım k/n den ama kafam cok sıstı araba ıcınde caff cufff otuyor. Bırde arac kendını korumaya flan alıyordu. Cok fazla hava cekıyor sensor arızası verdı. o tarz fıltrede dırek ayar yapılması gerekıyormus. dendi.
İlk defa duyuyorum, bildiğim birşey değil ama zaten orada açık filtre kullanımı motora sıcak hava almaktan başka bir işe yaramaz. sizi eksiye götürür...
K&N kutu içi filtre alıp, hava filtresine panjurdan gelen borunun girişini ve devamındaki borunun çapını büyütürseniz biraz, ciddi fark alırsınız diye düşünüyorum.
bende ciddi fark oldu diyebilirim. benzer filtre sistemleri sanıyorum...
Maşallah tekrardan canavar gibi gidiyor GTC :)
Bu kadar opelcının bu konuda toplanmasıda cok ıyı oldu. Tekrardan tesekkur ederım.
Yakın zamanda fıltrenın flan fotosunu ceker gonderırım sana.
vtec saglikysa 1 boy gbi fark oluyordu bzim denemelerde ama kat filan derken hizlanmstr gtc
orhans fitesleri yavaş atmış !! opele maaşallah
Orhan abının aracının masallahı var. Evet vıteslerı yavas atmıs + 2.wıtesınde sıkıntı olmasına ragmen denedı tesekkur ederım onada.
Fakat sole bısı var , ben farkı acarken selektor yapıyor. Yavaslıyorum.
kı orhan abıde aracına gozu gıbı bakıyordur emınım. Saglıklıysa onun aracı saglıklıdır.
2600 km sibop ayarı yaptırmadım bu hafta onuda yapıcam emınım sıboplarımda rahat 1 veya 1.5 yatıyor onu hıssedebılıyorum dıkkat edıyorsan genelde ben vıtes değiştirirken farkı acıyorsun ayrıca bır arac benı gecıyorsa zorlamanın mantıgı yok arabamı bence ,ayrıca ilk defa dönüş yolunda avansla oynadık o dakkaya kadar dokunmadık bıze göre dönüş yolunda iydi birazdaha imkanımız vardı ama zorlamanın manası yok maksat sıkıntısız bınmek ayrıca ben eskısi gibi topspeed yapmıyorum 1.5 yaşında kızım var artık :) ben tekrar dıyorum kendıne guvenen vtec var ise denesın senınle koysun videoyu buraya benım gıbı.:icon_tup:
Eyvallah abi.
iki aracada maşşallah. orhan kardeşim ekşına gerek yok benim 205 km hızda ön lastiğim patladı arabayı durdurdum ama gelde bana sor eve gittim gecenin 3ü oğluma koklayarak napıyorum amk dedim ikindiye toprağın altına koyarlar valla hiç uğruna niyazi olmayalım.
Aman abi zaten top speed isteyen yok. Kimse sokakta bulmadi canini. Allah korusun. Bnmde basima 2 kez geldi 200 ustu giderken ladtigim yarildi. Sanada ddgim gbi muhabbet ettik tanismis olduk
LAstik olayı sakaat crx'te kurtköy dönüşü başıma geldi 190 km hızda sol ön lastik.. :S