Çok zevkli denemeler oluyo e 39 mutant denemeleri maşşalalh o kiloya göre iyi kaldırıyo totosunugtr avensisde canlı gidiyo onada maşşallah
![]()
aralarında tahminime göre 50 hpye yakın bi fark vardır. avensis çılgın giden bir araba. aynı şanzımanlı 98 avensise bindim. hala onun gibi keyifli araba sürmedim. hem rahat hem çok hızlı. düz vitesi biraz kurcalansa ciddi şakalar yapar.
araçlara maşallah.
edit : avensise hava filtresi düşünüyorsunuz sanırım. güzel bir kit yaparsanız ses ve performansa inanamayacaksınız![]()
Orjinal olarak 520nin 0-100u zaten avensis ten iyi diye yaziyor sanirim internette?
stock olarak daha hizli degil mi 520?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
stock 1 tane düz vites 5.20 bulursanız seve seve denerim. arada kaç boy fark olduğunu anlarsınız
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bu avensis 1 mi 2 mi ? bmw bence kötü yürümüş gibi,eskiden burda ben konu bile açmıştım avensismi palio hl mi diye , palio çatır çatır ayırıyodu 190 a kadarbence temiz bi palioyla denemelisin suan merak ettim
![]()
bencede 5.20 manuel olsa en azından ne olduğu daha net ortaya çıkar, bmw'ye yapılan speclerden sonra dynoda ölçüm yaptınızmı artılarını görebilmek açısından?
520nin yazilim arti filtreyle sanirm 4 boy aldigini biliyorum yaklsik 12 13 hp gibi,digerleri ne vermistr onu bilemem dynoda durum belli olur,
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
sente atladı aracım dün akşam. bir tane stock 5.20 düz vites getirin don lastiği yapayım.
bir tane ( stok) 5.20 gösterin accaord 2.4 ve forester xt ile yürüsün sonra benle denesin...
iki araçta kilosu kilosuna bana uygundu. ikiside forumdan arkadaşlar görürse yazarlar zaten dün nasıl yürüdüğüm konusunda.
bu son mesajım bu konuya...
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Serdar abinin aracinin masallahi var emeklerinin karsiligini fazlasiyla aliyo stock 5.20ile sonuc cok cok farkli olur dun foresterla 4 boy 2.4 accordla 3 boy geriden takip etti videoyu ekliyorum en kisa zamanda masallah abi aracina
300kg civarı fark çook fazla.Roll videolarında videoya alan kişinin araç değiştirdiğinde oluşan farkları biliriz hepimiz.e39 kilosuna rağmen iyi yürümüş..
maşallah araclara videoyu izlemeden basta avensis kafa çıkarır arkadan e39 toplar gelir geçer diye düşünmüştüm tersi olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)