Açılmıyor Eray..
Printable View
Açılmıyor Eray..
şimdi açılıyomu
Tamamdır eyv :)
Bizim sendikadan deyil
Nan esnaf acilmiyor video :D
Adam bakkala gidiyormuş ama çarşı pazar karışmış :D
Mal lan bu!
:o yanlış yazdım, pardon.
''+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. ''
- 5:28-5:48 7:24-8:14 aynı yeri tam 3 kere dönüyor. Benim kast ettiğim şey aynı yerlerde drift yapması.
'' Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyor ''
-8 dk boyunca sürekli redline gezmemiştir herhalde araba.Lastik değişimi,dinlenme felan derken motor sogutma yapmıştır. Bu yazıyı da aşağıdaki arkadaşın mesajına istinaden yazmıştım. Alıntı yapmayı unutmuşum.
Bir mesajdan kişinin hayatı boyunca bindiği arabaların secerelerini döküp ona göre yorumlamanız :bravo::bravo::bravo::icon_bla: :icon_wack Helal size.
sonuna kadar izledim tamam tehlikeli canavar falan ama mükemmel be abi :D
boyle bi calismayla ben de sponsor toplayabilir miyim acaba :D
4.20 de orada bi sıkışıklık oldu :) +10 puan
eray şehir efsanesi oldun çıktın bak millet çatır çatır video yapıyor:D
adama sanki m5 i ameliyatla nakletmişler :D
Adamın herşeye karşı bir isyanı varmış gibi bi hali vardı. Sürekli arabayla bi kavga halindeydi. Arabanın canını almak bu oluo heralde.
adama yol verenler oldu ya. pilotajı iyi falan demeyin lütfen. hele ki 5dk sonra resmen milletin şeridine girerek sıkıştırdı araçları. iyi bir şey varsa o da bmw farkıdır.
E plaka s2k nın video aklıma geldi. Yolcu farkına bakarmısın burda tepki yok, bizimkinde ise "yok artık anasının spor gazetesi, yok onun bunun ki , transite bah spor gazetesi " :) Şaşırmış bu lavuk araba fena kafa kaldırıyoo
Sosyal mesaj falan değil de trafikte bayağı tehlikeli durumlarda kaldı özellikle yayalar geçerken korktum
sırf kendi egosunu tatmin etmek için araç ve insanların oldugu trafikte bu tür hareketlere karşıyım. boş trafike açık alan deseniz tamam. insan ne kadar kral sürücü olursa olsun elbet bir gün patlar.
Tehlikeli falan bi şey diyemem ama zevk alarak izledim :)
hadı bunu adam genelde gıdıs gelıs yolda karsı serıtten gelenı sıkıstırıyorda onların canını tehlıkeye atmıs ,e pekı Turk ler :D 3 4 serıt yolda herkesı tehlıkeye atıyor onaa kımse bısey demeyıp ayakta alkıslıyor ılgınc :D
Tokyo Drifti şu gerçekçilikte çekmek zormuydu şimdi...
2-3 arap 2-3 türk 2-3 rus 15 japon o zaman tokyo drift olur :)
0:42 ne guzel makas attı :D
Dün temde 3 şerit dolu diye 2 saniyeliğine emniyet şeridine girdim, araçları geçtim hemen şeride girdim. Anında polis geldi sağa çektirdi ceza yazdı. Adam trafiğin anasını bellemiş kimse ses çıkarmamış, nasıl bir ülkedir orası? :D
Standart bir E30 kullanıcısını E34 M5'e koy , benzin lastik bedava de. Pilotaj buna benziyor ve baya kötü beyler. :)
Tam olarak böyle ortaya çıkmış bir video heralde.
Ulan arabamı satacakken yapılır mı bu? :( Satmaktan vazgeçsem mi acaba? :)
Bir tane adam benden haber bekliyor şu anda. He desem gidecek ama videodaki M52 motor bendeki M20! Satmasam mı yav??? :(
Yapması çok basit. B.k gibi pilotaj. Anneannem güne giderken böyle gidiyor hep. Sıkıştıra sıkıştıra tost yapmış.
:D aynen
Cok iyi pilotaj maasallah
konuşturdu valla maşallah.